YS

Presseinvitasjon: YS presenterer Arbeidslivsbarometeret for 2021 under Arendalsuka

Del

YS og AFI (Arbeidsforskningsinstituttet AFI – OsloMet) går gjennom de viktigste tallene fra Arbeidslivsbarometeret for 2021 under et arrangement på Arendalsuka.

Tid: Tirsdag 17. august, kl.: 10.00 – 11.30

Sted: Clarion Hotel Tyholmen, Sal A

Det serveres frokost fra kl. 09.30

Arrangementet streames:  https://fb.me/e/15CBzELSu


YS Arbeidslivsbarometer er den mest omfattende, årlige undersøkelsen av arbeidslivet og ble gjennomført for første gang i 2009. I år ser vi på hvilke effekter koronapandemien har fått for arbeidslivet: Har forskjellene økt? Hvordan ser fremtidsutsiktene ut i de ulike bransjene? 

Forsker Mari Holm Ingelsrud, Arbeidsforskningsinstituttet - OsloMet legger frem resultatene fra Arbeidslivsbarometeret for 2021. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen og SV-leder Audun Lysbakken møtes til debatt. YS-leder Erik Kollerud kommenterer. 

Nøkkelord

Kontakter

Om YS

YS
YS
Lakkegata 23
0187 Oslo

http://www.ys.no

YS er en partipolitisk uavhengig hovedorganisasjon. YS forhandler om lønns- og arbeidsvilkår på vegne av 226 000 medlemmer i våre 13 YS-forbund.

Følg pressemeldinger fra YS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra YS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra YS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom