Virke

Presseinvitasjon: Virke inviterer til digitalt konjunkturseminar

Del

Ett år inn i pandemien ser vi på status for handels- og tjenestenæringen, en næring som samlet står for halvparten av verdiskapingen i Norge, og hva som venter disse virksomhetene på veien ut av krisen.

Du møter Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke og Lars Haartveit, sjeføkonom i Virke.

Dato: Onsdag 24. mars

Tid: 10.00 – 11.00

Sted: Webinar (ikke fysisk oppmøte)

Påmelding: Bruk lenken:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_BjeFnGtnTTaHCQjQj-8d8Q

Det vil være mulig å stille spørsmål etter presentasjonene i chatten, eller avtale en-til-en i forkant.

Har du spørsmål send epost til ar@virke.no eller SMS til 943 06 441.

Nøkkelord

Kontakter

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er hovedorganisasjonen for arbeidsgivere i handels- og tjenestenæringen. Det er næringer som står for halvparten av verdiskapingen i Norge. Vi kjemper for våre 24 000 medlemsvirksomheter slik at de er rustet for morgendagen, fordi deres utfordringer er våre utfordringer. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

Virke: Norske nettbutikker med rekordomsetning - krisen fortsetter for klær og sko30.3.2021 10:22:57 CEST | Pressemelding

Økt smitte og enda mer omfattende smitterestriksjoner fører til krise for kles- og skobutikkene, med en nedgang på henholdsvis 19 og 34 prosent, samtidig som norske nettbutikker opplever rekordomsetning med en vekst på 74 prosent. Virke ber om kortsiktige tiltak for å få butikkene gjennom pandemien, og langsiktige tiltak for å gi like vilkår i den internasjonale konkurransen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom