Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Signering av byvekstavtale for Osloområdet

Del

Priv. til red.: Fredag 27. november signerer Viken fylkeskommune og kommunane Oslo, Bærum, Lillestrøm og Nordre Follo ein byvekstavtale for Osloområdet. For staten signerer samferdselsminister Knut Arild Hareide og kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup.

Priv. til red.: Regjeringa har godkjent byvekstavtalen som tidlegare er forhandla fram. Signeringa skjer digital fredag 27. november kl. 14–15.

Påmelding for pressa

Signeringa skjer digital fredag 27. november kl. 14–15. Pressa kan delta digitalt under signeringa, men være påmeldt i forkant for å få tilgang.

Merk: For å få detaljane om tilgang må ein melde seg på via e-post til sdinfo@sd.dep.no – seinast innan fredag 27. november kl. 11. Merk e-posten "Påmelding".

Pressekontakt: Tor Livius Midtbø, kommunikasjonsrådgjevar i Samferdselsdepartementet: 90 60 69 19.

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

4 millioner skal deles ut til trafikksikkerhetstiltak i 202112.1.2021 12:19:05 CETPressemelding

– Vi har alle har et ansvar for å gjøre trafikksikkerheten på veiene bedre, og vi må alle gjøre det vi kan for å hindre den neste ulykken. Vi har akkurat lagt bak oss et år hvor det omkom under 100 personer i veitrafikken i Norge. Det er historisk, og vitner om at det i dag er sikrere på norske veier enn noensinne. Samtidig vet vi at for alle de som har omkommet så sitter det pårørende igjen som har opplevd et stort og umistelig tap. Vi har en lang og viktig vei å gå før tallet er null. Med tilskuddsordningen til trafikksikkerhetstiltak ønsker regjeringen å bidra til å støtte initiativ og engasjement for økt trafikksikkerhet, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom