• Pressemeldinger og nyheter
  • Børsmeldinger
  • Business Wire
  • GlobeNewswire
Landbruks- og matdepartementet

Demensomsorg på gård – banebrytende forskning i Norge30.10.2020 15:04:18 CET | Landbruks- og matdepartementet

Forskningsprosjektet Demensomsorg på gård, viser at brukerne er mer sosialt og fysisk aktive på gård enn på ordinære dagtilbud. Prosjektet, som er et samarbeid mellom Nasjonal kompetanstjeneste for aldring og helse, Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO), Ruralis – Institutt for rural- og regionalforskning og NMBU, konkluderer med at brukerne er sosialt aktive i over 80 prosent av tiden de tilbringer på gården, mot litt over halvparten av tiden på vanlige dagtilbud. På gården sitter deltakerne også langt mindre stille.
Samferdselsdepartementet

Nytt drosjeregelverk trer i kraft 1. november30.10.2020 15:00:00 CET | Samferdselsdepartementet

- Vi har lenge sett at drosjenæringen i Norge ikke har fungert godt nok, og utøvelsen av næringsvirksomheten har vært lite fleksibel og lite tilpasset etterspørselen. Derfor har regjeringen lenge ønsket å gjøre endringer i drosjeregelverket. Med de endringene som nå trer i kraft, sikrer vi en seriøs og trygg drosjenæring for både sjåfører og passasjerer, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.
Grappa Musikkforlag AS

Ny singel fra bandet "Beau Rivage"!30.10.2020 15:00:00 CET | Grappa Musikkforlag AS

I november slippes debutalbumet til bandet Beau Rivage, men nå slippes deres andre singel - nemlig låten "Have I told you". "Have I told you" er en vakker kjærlighetssang i ord og toner, sunget av Linn Svartberg og Leif Digernes. – Musikken til Beau Rivage kan best beskrives som "Riviera musikk", og på vår nye singel så er det kanskje som å lytte til bølgene fra Rivierian. "Have I told you" tegner et bilde av spennende ting i livet. Gleden av å treffe en tidligere kjæreste, minnene og savnet. Følelsen som var, livet som det er, og drømmer om fremtiden. Kanskje kan den gi inspirasjon til å ta den telefonen du burde tatt. Gammel kjærlighet ruster som kjent ikke, forklarer låtskriver og gitarist i bandet, Kjell-Arne Tilley. Låten er spilt inn i Memhis Bound Studio og produsert av Magnus Østvang. Beau Rivage består av Linn Svartberg og Leif Digernes (vokal), Lene Svartberg og Lisa Svartberg (kor), Kjell-Arne Engen (saksofon), Ingar Reinfjord og Kjell-Arne Tilley (gitar), Magnus Østvang (ke
Eika Gruppen

Solid kvartalsresultat i Eika Forsikring30.10.2020 13:53:05 CET | Eika Gruppen

Samtidig som samfunnet preges av stigende smittetrend og usikkerhet grunnet lokale utbrudd av COVID-19, leverer Eika Forsikring gode resultater i tredje kvartal. –«Kundenærhet gjennom lokalbankene og fokus på analytiske prismodeller gir oss forutsigbarhet også i usikre tider. Skadebildet så langt i år er preget av Covid-19 med et høyt antall skader knyttet til avbestillinger på reiseforsikringen, men skadeprosenten i kvartalet og så langt i år er allikevel god på grunn av lavt storskadeinnslag på boligporteføljen og noe lavere frekvens på motorproduktene» sier adm.dir Trond Bøe Svestad.
New Wave Norway

New Wave Outlet inntar Torvbyen 2. november.30.10.2020 13:28:47 CET | New Wave Norway

I mange år hadde New Wave Outlet en fast base sammen med New Wave Norway's hovedlager på Grålum i Sarpsborg. I 2018 flyttet New Wave Norway både kontorer og hovedlager til Råde kommune, og den faste outleten hadde sin siste åpningsdag i november samme år. New Wave Outlet er stadig savnet og etterspurt. I den forbindelse har vi valgt å endre konseptet til en Pop-Up butikk. I år vil lokasjonen være på Torvbyen kjøpesenter i Fredrikstad. Pop-Up butikken åpner dørene mandag 2. november og vil holde samme åpningstider som resten av senteret helt frem til 31. desember.
Grappa Musikkforlag AS

Første singel fra den nye storfilmen «Jul på Kutoppen»!30.10.2020 13:08:36 CET | Grappa Musikkforlag AS

Hver fredag de neste fem ukene slippes èn ny låt fra den nye Kutoppen-filmen, og alle først ut er Staysman med låten "Bam Bam Ding Ding Dong"! – Veldig gøy å få være med på dette prosjektet! Ikke alltid jeg lager 100% barnevennlige ting, men når gjengen fra Kutoppen ringer og spør om låt, ja da takker man ja! Føler vi har klart å beholde litt av rølpen uansett, sier Stian "Staysman" Thorbjørnsen. Jul på Kutoppen har premiere over hele landet 6.november. Denne gangen skal Klara feire jul på Kutoppen for første gang og forventningene er store. Jul på Kutoppen er en førjulsmusikal for hele familien, full av musikk, tradisjoner og morsomme påfunn - og en nisse som for all del ikke må få grøt før julaften! Hør låten "Bam Bam Ding Ding Dong" her!
Universal Music Norge

Ariana Grande slipper albumet positions!30.10.2020 12:45:12 CET | Universal Music Norge

Superstjernen Ariana Grande er i dag ute med sitt nye album positions. Hør albumet HER! Albumet inkluderer den nylig utgitte singelen "positions". Med låten slapp Grande en musikkvideo, som er regissert av stjerneregissør Dave Meyers. Grande har tidligere samarbeidet med Meyers på "No Tears Left To Cry" og "God Is A Woman". positions, som blir det sjette albumet i rekken, inneholder bidrag fra artistkollegaer The Weeknd, Doja Cat og Ty Dolla $ign. Albumet er hovedsakelig produsert av Tommy “TBhits” Brown i tillegg London On Da Track, Scott Storch, Mr. Franks, Murda Beatz og The Rascals. Siden albumdebuten Yours Truly i 2013, har Ariana Grande vokst frem som en av verdens aller største popartister, med sine praktfulle vokaler og et blomstrende komisk talent. I Norge har Grande toppet VG-lista med fire av sine fem album, inkludert «thank u next» fra 2019 som har blitt streamet over 60 millioner ganger i Norge. Tidligere i år ga hun ut duetten "stuck with u" med Justin Bieber og samarbeid
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siste
  • >>