Forsvarsdepartementet

Presseinvitasjon: Forsvarsministeren til Finland 24 august

Del

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram er i Finland 24 august for møter med den finske forsvarsministeren og et trilateralt møte med Finland og Sverige for å snakke om nordisk forsvarssamarbeid.

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram skal møte sin finske kollega Antti Kaikkonen i Helsinki torsdag. Med på møtet er også norsk og finsk finansminister. Temaet er forsvar og sivilbefolkningens motstandskraft.

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram vil være tilgjengelig for pressen enten fysisk eller digitalt i etterkant av møtet, ca kl 1100 norsk tid.

På ettermiddagen vil Gram møte med finsk og svensk forsvarsminister i Loppi, på Marshall Mannerheims cabin. Det legges opp til intervjumuligheter for presse, enten fysisk eller digitalt. Loppi ligger om lag 110 kilometer utenfor Helsinki.

Ved ønske om deltakelse og/eller intervju med forsvarsminister Bjørn Arild Gram, ta kontakt med kommunikasjonssjef Ingrid Dåsnes, tlf 45241874, inda@fd.dep.no

Nøkkelord

Kontakter

Om Forsvarsdepartementet

Forsvarsdepartementet
Forsvarsdepartementet
Glacisgata 1
0150 Oslo

23096011http://www.regjeringen.no

Forsvarsdepartementet (FD) er eit regjeringskontor med ansvar for utforming og iverksetjing av norsk tryggleiks- og forsvarspolitikk.

Følg pressemeldinger fra Forsvarsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forsvarsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Forsvarsdepartementet

Dåp av nytt Kystvaktfartøy i Tomrefjorden 16.november11.11.2022 06:00:00 CET | Presseinvitasjon

16. november inviterer Forsvarsmateriell og VARD media til dåp av Kystvaktens nye fartøy, KV Jan Mayen. Dåpen finner sted i Tomrefjorden. Gudmor for fartøyet er Justis- og beredskapsminister Emile Enger Mehl. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram vil også delta i seremonien sammen direktør Forsvarsmateriell, Gro Jære og sjef for Sjøforsvaret Rune Andersen. Fra VARD vil konsern- og verftsledelsen være til stede.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom