Power

POWER tar krafttak mot kreft

Del
POWER fortsetter sitt lange samarbeid med Kreftforeningen. De neste to ukene doneres deler av salget til kampanjen «Krafttak mot kreft». På den måten bidrar også kundene til viktig kreftforskning.

POWER har samarbeidet med Kreftforeningen gjennom mange år, og i snitt donert én million kroner per år gjennom salg av bæreposer og kampanjer.

I mars går kampanjen «Krafttak mot kreft» av stabelen og fra 9. til 19. mars doneres en andel av alle kjøp hos oss til Kreftforeningen. De siste årene har det gitt hundretusener i donasjon. Kreftforeningens mål er finansiere mer forskning på kreft og å gi god omsorg til kreftpasienter. I år går midlene til forskning på kreft med spredning. Håpet er å finne en behandlingsmetode som kan gi norske kreftpasienter mer tid.

Utvider samarbeidet

- Dette er et viktig samarbeid som vi er glade for å delta i, og som virkelig betyr noe. Vi har jobbet sammen om dette i mange år, og har nylig utvidet avtalen med tre nye år, sier Elizabeth Gill, markedssjef i POWER Norge.

Hun forteller kampanjen vil være godt synlig i alle POWER-butikker, slik tydelig for kundene at de er med på å bidra til en god sak.

- For hvert kjøp donerer vi to kroner. I tillegg går deler av inntektene våre på bæreposer til samme sak. Ved å legge handleturen til denne uken er man med på det store krafttaket, sier hun.

Også POWERs nettsider er oppdatert, og her kan du lære mer om prosjektet og også se film med noen av menneskene vi er med på å hjelpe:

https://www.power.no/event/krafttak-mot-kreft/

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.

Følg pressemeldinger fra Power

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Power på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Power

POWER og Allente utvider partnerskap med strømmeløsning for bedriftskunder16.3.2023 09:42:35 CET | Pressemelding

Det nordiske elektronikkselskapet POWER og den nordiske tv-distributøren Allente har hatt et partnerskap som gjelder salg av tv-pakker til privatkunder. Selskapene utvider nå partnerskapet til å også gjelde bedriftskunder i Norge og Danmark, hvor POWER vil tilby Allentes strømmepakker til bedrifter, med et bredt utvalg av nyheter, sport og underholdning. Dette passer perfekt inn i begge selskapers ambisjoner om å vokse innenfor kategorien Business to Business.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom