Power

POWER og Allente utvider partnerskap med strømmeløsning for bedriftskunder

Del
Det nordiske elektronikkselskapet POWER og den nordiske tv-distributøren Allente har hatt et partnerskap som gjelder salg av tv-pakker til privatkunder. Selskapene utvider nå partnerskapet til å også gjelde bedriftskunder i Norge og Danmark, hvor POWER vil tilby Allentes strømmepakker til bedrifter, med et bredt utvalg av nyheter, sport og underholdning. Dette passer perfekt inn i begge selskapers ambisjoner om å vokse innenfor kategorien Business to Business.

Det nordiske elektronikkselskapet POWER og den nordiske tv-distributøren Allente har hatt et partnerskap som gjelder salg av tv-pakker til privatkunder. Selskapene utvider nå partnerskapet til å også gjelde bedriftskunder i Norge og Danmark, hvor POWER vil tilby Allentes strømmepakker til bedrifter, med et bredt utvalg av nyheter, sport og underholdning. Dette passer perfekt inn i begge selskapers ambisjoner om å vokse innenfor kategorien Business to Business.

- POWER er en vekstaktør med ambisjoner for fremtiden, som har hatt stor suksess med Allentes strømmetjeneste for privatkunder. Vi ser at etterspørselen etter strømmeløsninger øker, også innenfor bedriftssegmentet. Derfor er vi glade for å kunne legge til bedrifter i vårt nye og utvidede partnerskap med POWER. Nå kan enda flere selskaper ta del i vårt brede utvalg av nyheter, sport og underholdning, sier Magnus Creutz, B2B-direktør i Allente.

Puber, hotell og kontor

Partnerskapet mellom POWER og Allente sikter seg inn mot tre ulike bedriftssegmentet:

  • Public viewing (puber, barer, butikker og serveringssteder)
  • Hotell og overnattingssteder (hotell, campingplasser, cruiseskip, osv.)
  • At Work (sosiale rom hos bedrifter)

- I dag er TV-underholdning nærmest blitt en forventet del av kundeopplevelsen. Derfor er POWER svært glade for å kunne tilby nordiske bedriftskunder en skreddersydd løsning sammen med Allente som vil gjøre hverdagen langt enklere. POWER Bedrift er i sterk vekst, og som elektronikkforhandler er vi i en unik posisjon til å kunne sy sammen gode produktpakker for kundene våre. Vi planlegger noen svært attraktive tilbud, sier Lars Storaas, Kategorisjef i POWER Bedrift.

Enkel appløsning

Å kunne tilby tv-underholdning har hittil medført store kostnader for bedrifter, både når det gjelder installasjon og vedlikehold. Men ettersom tilbudet fra POWER baserer seg på Allentes nye app, kreves bare en internettilkobling og en tv, så er innholdet klart til å vises. Tjenesten innebærer også større fleksibilitet i valget av tv-kanaler, og gir mulighet til å bla i innholdet på en helt ny måte, pause og spole i programmer, samt se sendinger man gikk glipp av.

Les mer om POWER og Allentes tilbud til bedrifter på https://www.power.no/allente/

Kontakter

Bilder

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.

Følg pressemeldinger fra Power

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Power på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Power

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom