Unio

Politisk duell: Hvem blir byrådsleder i Oslo?

Del

Norsk Sykepleierforbund (NSF) og Lovisenberg diakonale høgskole (LDH) inviterer til politisk duell mellom Raymond Johansen (AP) og Eirik Lae Solberg (H) mandag den 26. august kl. 12-13 på Lovisenberg diakonale høgskole.

Pressen ønskes velkommen!  

Møtet streames på https://www.facebook.com/events/731909993932109/

Tid: Mandag den 26. august kl. 12.00 – 13.00
Sted: Kantinen, Lovisenberg diakonale høgskole, Lovisenberggata 15b, Oslo.

Kontakter

Arvid Libak, kommunikasjonssjef NSF.
Tlf: 908 80 518
E-post: arvid.libak@nsf.no

Bilder

Om Unio

Unio
Unio
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 70 88 50http://www.unio.no

Unio er partipolitisk uavhengig og er med over 375 000 medlemmer Norges største hovedorganisasjon for arbeidstakere med høyere utdanning.

Unio vil være hovedorganisasjonen som best ivaretar universitets- og høgskoleutdannedes interesser. Vi arbeider for høyere verdsetting av kunnskap, forskning, kompetanse og ansvar.

Følg saker fra Unio

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unio på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unio

Unio støtter innføring av kriselov nå18.3.2020 18:05:49 CETPressemelding

Regjeringen foreslår en midlertidig krisefullmakt for å avhjelpe negative effekter av smitten. - Unio erkjenner at slik situasjonen er nå trenger regjeringen mer handlingsrom og muligheten til å snu seg raskt for å gjennomføre rettslige endringer. På mange områder er det ikke tilstrekkelig rettslig grunnlag til å fastsette nødvendige regler på en rask og effektiv måte. Vi støtter derfor innføring av en kriselov, sier Unios leder Ragnhild Lied

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom