PEPSI MAX INTRODUSERER “SOUND OF TOMORROW”-finalistene

Del

Disse skal kjempe om seieren på en fantastisk live-stream arrangert av Tomorrowland tirsdag 7. juli. Legestudenten Mattias Klakegg (21) fra Jølster i Vestland er én av fire finalister.

Mattias Klakegg (21) kan vinne og få opptre på en av verdens største festivaler.
Mattias Klakegg (21) kan vinne og få opptre på en av verdens største festivaler.

I konkurranse med tusenvis av deltakere er fire finalister nå klare, og Fedde Le Grand, Pepsi MAX og Tomorrowland er et steg nærmere å kåre årets “The sound of Tomorrow”. Fremadstormende DJ’s hadde bare tre uker på seg til å skape et set som når opp på Tomorrowland-scenen, før en jury samlet seg for å håndplukke de fire heldige DJ-ene som fikk gå videre til siste del av konkurransen. 

Finalistene, fra alle kanter av Vest-Europa, er: DJ Matti fra Skei i Jølster (#matti), Norge, Angie Mill fra Enschede, Nederland; Jil Tanner fra Berlin, Tyskland og Rikkie fra Gipuzkoa, Spania. Alle mixene deres er nå tilgjengelige for streaming på thesoundoftomorrow.com

Finalistene skal samles for å konkurrere i en DJ-battle som arrangeres tirsdag 7. juli for Tomorrowland’s enorme publikum både på FacebookYouTube og Twitch, og vil spre festivalenergi til europeiske hjem på tvers av kontinentet. 

Konkurransen ledes av DJ-søstrene Mim og Liv Nervo i duoen NERVO, de høyest rangerte kvinnelige DJ-ene i verden noensinne. De får selskap av finaledommerne Fedde Le Grand og Dimitri Vegas, som skal gi sine tilbakemeldinger. I tillegg vil Fedde Le Grand gi en egen opptreden mellom rundene i konkurransen. 

Vinneren av konkurransen får en ettertraktet plass i festivalprogrammet på Tomorrowland 2021, i tillegg til en mulighet til å utgi en remix av Fedde Le Grands nyeste eksklusive “Sound of Tomorrow”-sang, som vil bli offisielt utgitt av plateselskapet hans, Darklight Recordings. 

De fire finalistenes skjebne er ikke bare i Fedde og Dimitris hender – en åpen avstemning vil være tilgjengelig på tvers av de tre digitale kanalene, så sørg for å tune inn 16.00 Tirsdag 7. juli for å vise din støtte og nyte to timer med det aller beste fra de unge og lovende talentene. Ved å stemme kommer du automatisk med i trekningen om å vinne billetter til Tomorrowlands Around The World virtuelle festival. 

Fedde Le Grand sier: “Vi er et steg nærmere å kåre dette årets Sound of Tomorrow. Etter alle de fantastiske bidragene de siste ukene, er jeg spesielt spent på å se hva de siste fire finalistene bringer til bordet. NERVO-søstrene vil hype opp det enorme publikummet hjemme, mens jeg sitter i dommerpanelet med Dimitri Vegas – vi vil se etter god opptreden, personlighet og energi i konkurranserundene. Jeg kan heller ikke vente med å se hva fansene stemmer på – vi er klare for et forrykende show!

 Dersom du ønsker hjelp med å bestemme hvem som er din favoritt, gå til thesoundoftomorrow.comfor å høre på hver av de kvalifiserte miksene og ikke glem å avgi din stemme på den store kvelden!


Bilder

Mattias Klakegg (21) kan vinne og få opptre på en av verdens største festivaler.
Mattias Klakegg (21) kan vinne og få opptre på en av verdens største festivaler.
Last ned bilde

Lenker

Om PepsiCo

PepsiCo
Lilleakerveien 4, 5 etg.
0283 Oslo

+47 22 13 25 00http://www.pepsico.com.

Om PepsiCo 
Hver dag har mer enn en milliard forbrukere i mer enn 200 land glede av produkter fra PepsiCo. PepsiCo genererte mer enn 67 milliarder USD i resultat i 2019, drevet av en komplementær mat – og drikkeportefølje som inkluderer merkevarer slik som Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker og Tropicana. PepsiCo’s produktportefølje inkluderer et bredt utvalg av fristende mat – og drikkevarer, inkludert 23 merkevarer som hver og en genererer mer enn 1 milliard USD i estimert årlig butikksalg.

PepsiCo’s visjon er å være den globale lederen på mat- og drikkevarer ved å vinne med purpose. Å vinne med purpose reflekterer vår ambisjon om å vinne bærekraftig i markedet og innarbeide purpose i alle aspekter ved vår virksomhet. For mer informasjon, besøk www.pepsico.com.

Følg saker fra PepsiCo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PepsiCo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PepsiCo