Pepperkakebrunost flyr ut av hyllene!
Synnøve Fløtemys med Pepperkakesmak har slått an hos norske forbrukere. Skal du kose deg med denne nydelige vinterosten må du skynde deg, nå er det snart tomt i butikkene.

Utsolgt hos Synnøve
- Vi har solgt alt vi har laget, 24 000 oster i alt. Det kommer ikke mer i denne omgang. Skal du sikre deg Pepperkakebrunost i førjulstiden må du skynde deg i butikken, eller så må du vente til neste jul. Da skal vi lage dobbelt så mange, sier Cathrine Myrvang, markedssjef i Synnøve
Skal nå de unge
Synnøve har de siste årene satset på å revitalisere brunosten. Det har kommet mange ulike smaker og alle blir fort populære.
- Folk flest, og særlig unge, er nysgjerrige på nye smaker, og de liker tydeligvis det vi lager. Vår lakris brunost og vår appelsin brunost har også solgt ut, og vi får raskt spørsmål om når de er tilbake i butikkene. Vi ønsker å få frem at brunost kan være så mye mer enn en brunost, sier Myrvang.
Kommer flere spennende smaker
- Vi kan love at det kommer flere gode smaker på brunostene våre fremover. Allerede i februar kommer vi med en helt ny smak – hvilken er fortsatt hemmelig. Vi kan også love at lakris, appelsin og pepperkake også vil komme tilbake med jevne mellomrom, og mens man venter kan man nyte den tradisjonelle grytekokte brunosten vår, sier Myrvang.
Juleyoghurt - Crema Catalana
Synnøve Gresk har også en sjelden utgave ute i butikkene, i Gourmet serien. Gresk Gourmet er en av de nye yoghurt satsingene til Synnøve, og er en ekstra fyldig og kremet yoghurt med spennende smaker som Salted Caramel, Lemon Cheesecake, Pavlova og Tiramisu. Nå med Crema Catalana smak som sjelden utgave for vintersesongen.
- Crema Catalana er en tradisjonell spansk dessert, og denne yoghurten er inspirert av denne smaken, toppet med karamelliserte hasselnøtter. Den bare må prøves, sier Camilla Christine Sterri, markedssjef i Synnøve.
Her vil det også komme flere nye og spennende smaker fremover. Synnøve Gresk Gourmet er perfekt når man ønsker å unne seg det lille ekstra og kan nytes med god samvittighet.
Nøkkelord
Kontakter
Cathrine MyrvangMarkedssjef
Har ansvar for brunost og frokost i Synnøve.
Camilla Hedemark SterriMarkedssjef
Har ansvaret for yoghurt i Synnøve.
Bilder
Om Scandza
Synnøve Finden viderefordler norske råvarer lokalt, og leverer nye og innovative produkter til daglivarehandelen.
Synnøve produserer gulost, brunost, smøreost og kryddersmør på sine anlegg i Namsos og Alvdal.
Synnøve eies av Scandza. Scandza er et norskeid skandinavisk merkevareselskap som jobber med lokalvidereforedling av råvarer.
Følg saker fra Scandza
Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Scandza på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste saker fra Scandza
Gull til Leiv Vidars Go'Veganpølse! Veganpølsen som ble lansert i Narvesen og 7-Eleven har solgt over 70.000 pølser så langt.14.1.2021 11:00:28 CET | Pressemelding
Europeiske toppkokker har tildelt gullstjerne til Leiv Vidars nye Go'veganpølse. The International Taste Institute, som består av 200 kokker fra prestisjefylte kulinariske institutt i hele Europa, vurderer produkter fra hele verden basert på smak, utseende og kvalitet.
"Alle" vil ha Sørlandschips med smak av Ribbe og Pinnekjøtt!8.12.2020 15:23:10 CET | Pressemelding
Javel, se det! Så nærmer det seg jul igjen og julechips med smak av Ribbe og Pinnekjøtt tar helt av også i år. Dette er tredje året Sørlandschips produserer de unike julechipsene og på fabrikken i Kristiansand er all chipsen solgt for lenge siden, og det er kun det som allerede er i butikkene som er å få tak i dette året.
Synnøve Finden tar Korea med storm18.11.2020 14:59:10 CET | Pressemelding
Seolim Lee skal gjøre vil Synnøve big in Korea. Sammen med mannen sin, Seung Woo Tak, åpner de snart sitt tredje Synnøve konsept i Sør-Kora. Foreløpig har de solgt over 52 000 tusen brunoster laget i Alvdal på norsk melk.
Sørlandschips med smak av Champagne!9.11.2020 15:53:12 CET | Pressemelding
Sørlandschips er klar for julen. Ribbe og pinnekjøtt er allerede på plass i butikkene. Denne uken kommer førjulstidens største nyhet – Sørlandschips med smak av Champagne.
Synnøve øker mangfoldet i ostedisken – utfordrer Tine6.11.2020 14:05:53 CET | Pressemelding
Synnøve skal hele tiden utfordre de store og jobber hele tiden for å komme med nye gode smaker, enda bedre løsninger og mer miljøvennlig emballasje for å gi forbruker flere valgmuligheter.
Høstens nyheter fra Synnøve - bedre for deg og bra for miljøet5.10.2020 14:35:21 CEST | Pressemelding
I høst tar Synnøve igjen spranget og gir deg det beste fra to verdener. Fantastisk god smak og "lettere" produkter.
I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom