Grappa Musikkforlag AS

Paris/Oslo - Livealbum fra Herr Nilsen ute i dag!

Del
Paris /Oslo er et resultat av Petter Wettre's beslutning om å flytte til Paris i 2020 for å la seg inspirere, utveksle idéer og utvikle sin musikalske horisont, men samtidig opprettholde bandet som ble igjen i Oslo.
Foto: Lillian Julsvik
Foto: Lillian Julsvik

Hør "Paris/Oslo" her

Med medlemmer basert i henholdsvis Oslo og Paris føles det naturlig å benytte navnene til disse metropolene som backdrop for prosjektet.


Paris/Oslo arrangerte og produserte egne konserter gjennom hele covidperioden 2020-2022. I egne øvingslokaler ble noen fåtallige heldige sjeler plukket ut til å overvære eksklusive intimkonserter. Da koronarestriksjonene ble løftet  var bandet selvsagt tilbake der de hører hjemme - på scenen. Denne konserten ble tatt opp i sin helhet både i bilde og lyd og ble innspilt på ærverdige Herr Nilsen i Oslo 25.september 2021.

"Paris/Oslo" har release i dag og er tilgjengelig på vinyl og på alle strømmetjenester!

Bandet består av:

Petter Wettre- Saxofon
Anders Aarum- Piano
Jens Fossum – Bass
Hermund Nygård- TrommerNøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Lillian Julsvik
Foto: Lillian Julsvik
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Curling Legs er ærverding gammel jazzlabel som ble overtatt av Grappa Musikkforlag i 2022 og føyer seg dermed i rekken av solide plateselskap under Grappa-paraplyen.

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Ketil Bjørnstad beveger sjelen med et poetisk mesterverk!17.3.2023 13:00:00 CET | Pressemelding

I dag lanseres «Sanger Ved Havets Begynnelse», et nytt oratorium av Ketil Bjørnstad. Verket er en hyllest til Fartein Valens komposisjon, «Kirkegården ved havet», som ble skrevet til den franske poeten Paul Valéry sitt verdensberømte dikt «Le Cimètiere Marin». I Bjørnstads nye oratorium har han tonesatt Pelle Christensens norske versjon av samme dikt, inspirert av Valens atonale komposisjon, samt melodiske og harmoniske inspirasjonskilder fra Bjørnstads tid som musiker og komponist. Albumet markerer også vokalisten Solveig Andsnes sin debut som plateartist. Sammen med Nils Økland på fele og Rune Arnesen på trommer tar de oss med på en reise av eksistensielle dilemmaer.

Drivende akustisk ‘barokk-techno’ fra stjernespekket kammerorkester!17.3.2023 12:17:45 CET | Pressemelding

Skotske Sarah-Jane Summers og finske Juhani Silvola har satt sammen sitt eget kammerorkester, bestående av et stjernelag med norske folke-, klassisk- & jazz-musikere. Orkesteret ble døpt Sølvstrøk, og skaper en slagkraftig og nyanserik sound perfekt for duoens sjangeroverskridende musikk, der skandinavisk & skotsk tradisjonsmusikk kles i et klassisk format og fargelegges med impulser fra samtidsmusikk & jazz.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom