Grappa Musikkforlag AS

Paal Flaata aktuell med nydelig ny singel fra kommende album

Del

I Paal Flaata sin andre singel fra kommende album gjør han en nydelig melankolsk versjon av Gretchen Peters’ «Jubilee»

Cover: Paal Flaata - "Jubilee"
Cover: Paal Flaata - "Jubilee"

Lytt til den her

Er det noe Paal Flaata kan er det å gjøre sanger til sine egne, ved å lage unike og såre covere. Denne gang er intet unntak: Paal Flaata gjør en hjertefølt og inderlig tolkning av Gretchen Peters’ «Jubilee». Hans vakre stemme og fantastiske formidlingsevne setter sitt preg på låta, og gjør det umulig å ikke leve seg inn i denne ektefølte versjonen. 

– Det er vanskelig å planlegge så mye når man ikke skriver sjøl, da må man følge hjertet. Det jeg reagerer på rent følelsesmessig blir som regel veldig riktig for meg. Jeg kan også finne interessante låter på andre måter, men når jeg først skal spille inn plater blir det mye nede-ting og stemning. De mollstemte følelsene trigger noe i meg, og stemmen min passer jo også best til denne typen sanger, forteller Paal Flaata om tolkningsprossessen. 

"Jubilee" er den andre singelen fra hans kommende album New Green Grass Will Grow som kommer 21.oktober. 

Sammen med seg på innspillingen har Flaata fått med seg multiinstrumentalistene Gøran Grini og Freddy Holm - et nedstrippet trioformat med fiolin, piano og vokal. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover: Paal Flaata - "Jubilee"
Cover: Paal Flaata - "Jubilee"
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no
Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom