Overbevisende ska-punk fra Oslo Ess 🔥

Del

Oslo Ess er ute med singelen "Dråpe i havet" som er første smakebit fra deres kommende album "Pønk, rock og harde kår".

Foto: André Løyning
Foto: André Løyning

Hør "Dråpe i havet" her

"Dråpe i havet" er en spretten skabænger i kjent Oslo Ess-stil med saksofon på de rette stedene og attitude på resten. Ska-musikken har alltid stått bandets hjerte nært og denne gangen har de fått med seg ska-entusiast og venn av bandet Bendik Brænne på saksofon og Sindre Blostrupmoen på trompet. "Dråpe i havet" er også den første låten bandet gir ut med deres nye trommeslager Eivinn Arctander bak trommesettet. Det låter mørkt, frekt og så autentisk som man får det så langt nord. 

Låten er et stikk til menneskene rundt oss som bruker andre for å tvinge seg selv frem og som skjuler sin egen usikkerhet ved å spille på andres. Du finner slanger i gresset, ugler i mosen, troll bak skjermene og til med idioter i speilet. Denne går ut til de alle sammen.

"Dråpe i havet" er første singel fra Oslo Ess sitt sjette studioalbum "Pønk, rock og harde kår" som slippes på dagen ti år etter debuten, den 11. mars 2021.

Dropbox med WAV, cover og bilder

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: André Løyning
Foto: André Løyning
Last ned bilde
Artwork: Remi Juliebø/Deformat
Artwork: Remi Juliebø/Deformat
Last ned bilde

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Ingrid Lovise ute med låt fra debutalbum!19.2.2021 07:02:49 CETPressemelding

Ingrid Lovise er klar med singelen “Rid of Me” og etablerer med den, det kommende debutalbumet som et prosjekt med dybde og kontraster. I likhet med låten “Let You Go” som kom ut i oktober 2020, har låten “Rid of Me” en sår, men sterk tekst. Den dreier seg om vissheten om at uansett hvor vondt det er å bli forlatt, så er relasjoner frivillige og det er det som er så vakkert og skummelt med dem. Hør låten HER. – «Dette er min tyngste låt hittil og dette er en sang som handler om å ta ansvar for sine egne følelser. Dette er ikke nødvendigvis en kjærlighetssang, understreker Ingrid Lovise. Tematikken kan også passe i vennskap og jeg går ofte vandrende ned “Rid of Me–lane”, legger hun til med et smil.» - Ingrid Lovise Ingrid Lovise synger og spiller akustisk gitar på låten og Marius Simonsen spiller trommer. Det er Kyrre Fritzner som er produsent. Dropbox med WAV, cover, bilder, label copy

Osa fra El Caco slipper tredje singel fra soloprosjektet!19.2.2021 07:01:26 CETPressemelding

Siden oppstarten i 1998, har El Caco med sine sju album og utallige konserter satt et varig preg på norsk rockehistorie. Men for vokalist og frontfigur Øyvind Osa har ønsket om å lage musikk som ikke nødvendigvis lar seg framføre med det nå 22 år gamle hjertebarnet blitt en realitet. Våren 2020 etablerte han seg som soloartist under navnet Osa og han er nå aktuell med den tredje låta "The Road". Hør låten HER. Låta startet som en møkkete og tradisjonell americanalåt men har utviklet seg siden den gang. Den ferske låta leker med referanser fra Tom Petty og Beach Boys, som også gjorde selve innspillingen noe humørfylt. Arve Isdal fikk i oppgave å legge til en solo, og jammen resulterte det i et snev av Mark Knopfler også. Singlene «Sommerfulgt», «The Stranger» og nå «The Road» er et resultat av alt Osa har ruget på lenge; en salig blanding av folk, vise, blues og country, og til og med et hint av disco. - "Koringer har jeg, med hånden på hjertet, aldri vært i nærheten av å lage tidligere

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom