Den Norske Opera & Ballett

Operaen inngår samarbeid med Red Bull

Del

Energidrikkprodusenten blir hovedsamarbeidspartner med Den Norske Opera & Ballett gjennom langsiktig avtale.

Foto: Dean Treml/Red Bull Content Pool
Foto: Dean Treml/Red Bull Content Pool

Det er to sterke merkevarer som står som vertskap og arrangør 15. august 2020 når Operaen blir arena for sitt første idrettsarrangement. Den verdensomspennende klippestup-serien Red Bull Cliff Diving byr på høytsvevende og akrobatiske stup fra operataket – 27 meter over havoverflaten. Red Bull og Den Norske Opera & Ballett inngår på bakgrunn av dette en avtale som gjør Red Bull til hovedsamarbeidspartner for DNO&B frem til og med 2024.

Den Norske Opera & Ballett skal gjøre kunst viktigere i folks liv, gjennom å presentere opera og ballett av ypperste klasse. For å nå ut til stadig flere mennesker er det viktig for oss å samarbeide med synlige aktører som disponerer kraftfulle kanaler. Red Bull har gjennom mange år bygget seg opp et renommé som en solid og ettertraktet partner, og det er derfor med glede og stolthet at vi nå inngår dennesamarbeidsavtalen. Et sentralt element i avtalen er Red Bull Cliff Diving, som vil vise frem Operaen – som den unike arenaen den er – på en ny og spektakulær måte, sier kommersiell leder i Den Norske Opera & Ballett Anna Hereid.

Avtalen er den første av sitt slag Red Bull inngår med en nasjonal arena i Norge. Det blir også første gang siden åpningen i 2008 at operahuset i Bjørvika samler tusenvis av tilskuere til en idrettskonkurranse.

– Arbeidet som ligger bak prestasjonene til deltagerne i Red Bull Cliff Diving har klare paralleller til dedikasjonen, terpingen og disiplinen som kreves av våre kunstnere for å gi publikum store opplevelser innenfor scenekunsten. Denne koblingen mellom idrett og kultur synes vi er spennende, sier Hereid.

Vi ser frem til samarbeidet med Red Bull og gleder oss stort til å skape en unik folkefest på Operaen når verdens beste klippestupere kaster seg ut i Oslofjorden.

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, kontakt kommersiell leder i Operaen,
Anna Hereid, anna.hereid@operaen.no, 90191824

eller

Kommunikasjonssjef i Operaen,
Ole-Morten Vestby, omv@operaen.no, 97076610

Bilder

Foto: Dean Treml/Red Bull Content Pool
Foto: Dean Treml/Red Bull Content Pool
Last ned bilde
Foto: Erik Berg / Den Norske Opera & Ballett
Foto: Erik Berg / Den Norske Opera & Ballett
Last ned bilde

Om Den Norske Opera & Ballett

Den Norske Opera & Ballett
Den Norske Opera & Ballett
Kirsten Flagstads pl. 1
0150 Oslo

21 42 21 21http://www.operaen.no

Den Norske Opera & Ballett er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon, og skal presentere opera, ballett og konserter av høyeste kunstnerisk kvalitet. DNO&B består av kompaniene Nasjonalballetten og Nasjonaloperaen, foruten Operaorkestret, Operakoret, Barnekoret og Ballettskolen.

Følg pressemeldinger fra Den Norske Opera & Ballett

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den Norske Opera & Ballett på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Den Norske Opera & Ballett

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom