Ny storslått Oslo Ess video!

Del

Oslo Ess slipper storslått video til hiten "Aldri se oss tilbake"

I sin første låt på sin første plate synger Oslo Ess "Det tordner i midt hjerte og det bruser i mitt blod. Hele jævla Thunder Road handler om oss to". På dagen 10 år etter hyller bandet igjen denne klassikeren av en låt ved å åpne deres 6. studioalbum med nok et nikk til Springsteens evige hit med en åpning med munnspill og piano og en drøm om et bedre liv. Første spor på plata "Pønk, rock & harde kår" er (ironisk nok) balladen "Aldri se oss tilbake" som ifølge vokalist Åsmund Lande er den låta de alltid har hatt lyst til å lage, men aldri før har hatt roen til å gjøre. Musikken i låta er satt sammen av melodier som en god venn av bandet har laget opp gjennom årene.

"En ganske håpløs og herjet type, men kanskje den beste musikeren og låtskriveren vi kjenner" som bandet sier. "Låtene hans har en tendens til å bli igjen inne i ett-romsen hans. Så her tok vi noen av de fineste melodiene hans, satt sammen og lagde skikkelig bløtkake av det med stryk og hele pakka! Du skulle sett fjeset hans da vi inviterte han i studio for å høre resultatet!"

Videoen er regissert, filmet og klippet av Fredrik Heggelihaugen med Ola Sollie på filmfoto. 

"En storslagen video til en storslagen låt. Årvåkne følgere vil finne en del referanser til våre ti år som band i videoen. Også kan vi ikke si annet enn at vi savnet fansen vår noe sykt da vi var inne på Rockefeller og filmet uten dem." - Oslo Ess

Oslo Ess slapp sitt 6. studioalbum "Pønk, rock og harde kår" 11.03.21.

Hør "Pønk, rock og harde kår" her

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Osa frigjør seg fra båser med sitt nye album!16.4.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Øyvind Osa, den ikoniske frontfiguren i det norske Grammy-rockebandet El Caco, er klar med et storslått soloprosjekt. Under artistnavnet Osa har han beveget seg bort fra harde riff til en salig blanding av folk, blues og country, og til og med et snev av disco. Dette albumet er en blanding av det som ikke kunne "settes i bås" - noe som gjør det enda mer interessant. Dette er albumet "Osa" av Osa. Lytt til albumet her: https://orcd.co/osa_album - "Dette prosjektet ble født av et behov for å lage musikk som ikke passet inn i bandet El Caco – en ren nysgjerrighet for å gjøre noe helt annet var det som trigget frem dette albumet." - Osa. Jobben med "Osa" går faktisk helt tilbake til 2013 hvor de første opptakene ble gjort. I 2015 ble ideer til faktiske låter og albumplanene ble påbegynt i 2017. Etter litt om og men, uforutsette hendelser og andre prosjekter begynte det hele å ta form. Fallhøyden og presset er større enn noen gang når Osa nå gir ut annerledes musikk under eget navn. Teksten

Ingrid Lovise ute med låt – et symbol på frigjøring og arbeid!26.3.2021 07:00:00 CET | Pressemelding

I dag slipper Ingrid Lovise siste singel fra det kommende debutalbumet. Pop-perlen “Blue Jeans” drives fremover av Ingrid Lovises distinkte og vakre stemme og er en låt til inspirasjon – et symbol på frigjøring og arbeid, om å jobbe og stå på. Hør låten HER! - “Låta er en påminnelse og en motivasjon til å være alt det beste du kan være. Den handler om å være villig til å jobbe hardt for å nå sine mål og realisere drømmene sine.” - Ingrid Lovise s Den 23 år gamle singer/songwriteren etablerer med dette, det kommende debutalbumet som et prosjekt med sterke låtskriverferdigheter, dybde og kontraster. “Blue Jeans” er produsert av Kyrre Fritzner.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom