KS

Ny regiondirektør i KS Agder

Del

Steinar Eilertsen er ansatt som ny regiondirektør i KS Agder. Eilertsen er i dag regiondirektør i IMDi Sør, og hadde før det flere sentrale stillinger i Vest-Agder fylkeskommune.

Steinar Eilertsen (foto: Privat)
Steinar Eilertsen (foto: Privat)

- Vi er svært glad for å få Steinar med på laget i KS. Han har store sko å fylle etter Jan Inge Tungesvik, og jeg er sikker på at Steinar er rett person til å gjøre det. Han har erfaringen og kunnskapen som skal til, han kjenner kommunesektoren, han kjenner Agder, i tillegg til at han er en dyktig leder og en god samarbeidspartner. Derfor er jeg ikke i tvil om at dette er et godt valg for både KS, Agder fylkeskommune og kommunene på Agder, sier områdedirektør for KS Regioner, Geir Runar Johannessen.

Steinar Eilertsen er 42 år, oppvokst i Evje og Hornnes, i dag bosatt i Kristiansand. Før han tiltrådte som regiondirektør i IMDi Sør i august i fjor, var han ansatt i Vest-Agder fylkeskommune i en årrekke, de siste fire årene som seksjonsleder for samfunns- og næringsutvikling.

- Jeg ser virkelig fram til å begynne i jobben, og jeg gjør det i dyp respekt for jobben som er gjort så langt. KS Agder er etablert som en tung og viktig aktør både for kommunesektoren på Agder og i KS, men også for nærings- og samfunnsliv på Sørlandet, sier Steinar Eilertsen.

Eilertsen begynner i stillingen 1. januar 2020.

Nøkkelord

Kontakter

Steinar Eilertsen, tlf. 920 69 036
Geir Runar Johannessen, tlf. 970 18 338

Bilder

Steinar Eilertsen (foto: Privat)
Steinar Eilertsen (foto: Privat)
Last ned bilde

Om KS

KS
KS
Postboks 1378 Vika
0114 Oslo

24 13 26 01http://www.ks.no

Følg saker fra KS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom