NBBL - Norske Boligbyggelag

Ny rapport fra Norges Bank: Nå blir det økt rente

Del

Regionalt nettverk i Norges Bank viser en bred oppgang i norsk økonomi. – Rapporten gir Øystein Olsen alle argumentene han trenger for å sette i gang normaliseringen av pengepolitikken allerede i september, sier Christian Frengstad Bjerknes, sjeføkonom i NBBL.

Rapporten bekrefter at norsk økonomi gikk ut av pandemien og inn i en oppgangsperiode. Det er tiltagende vekst i de fleste sektorer, både når vi ser på sysselsetting og produksjon.

– Samtidig er prisforventningene stigende. Dette må også sees i sammenheng med et meget hett boligmarked. Når stadig flere også melder om kapasitetsproblemer og flaskehalser i produksjon er det ingen grunn til å fortsette med nullrente, sier Frengstad Bjerknes.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om NBBL - Norske Boligbyggelag

NBBL - Norske Boligbyggelag
NBBL - Norske Boligbyggelag
PB 452 Sentrum
0104 Oslo

http://www.nbbl.no

Norske Boligbyggelags Landsforbund SA (NBBL) er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon som har til formål å samle boligbyggelag i Norge og arbeide for deres felles interesser. Vi jobber med å påvirke myndighetene til å føre en aktiv og bærekraftig bolig– og bygningspolitikk som sikrer alle medlemmer rett til en god bolig og et godt bomiljø.

Følg pressemeldinger fra NBBL - Norske Boligbyggelag

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NBBL - Norske Boligbyggelag på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NBBL - Norske Boligbyggelag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom