RiksTV

Ny fiber-avtale i åpent fibernett i Østfold: RiksTV har passert 10 000 fiberkunder

Del

RiksTV har passert 10 000 fiberkunder. TV-distributøren ble etablert i 2005 for å satse på det digitale bakkenettet. Nå begynner RiksTV å vise volum også på andre plattformer for distribusjon. For tiden får RiksTV mange nye fiber-kunder i Østfold.

Den ferskeste avtalen kom på plass i forrige uke – og det var med Blix Solutions og Hvaler Bredbånd. Rett før sommeren gjorde RiksTV også avtaler med kraftlagene InfraNord og Luostejok i Finnmark.

 - Vi har for tiden en fantastisk utvikling på fibersalget over store deler av Norge. Hittil i 2019 har vi tredoblet antall abonnenter over fiber sammenlignet med tilsvarende periode i 2018. Ja, denne utviklingen går langt bedre enn hva vi turte å håpe på, sier Christopher Knudsen, direktør for forretningsutvikling og teknologi hos RiksTV.

 Hos Hvaler Bredbånd kan kundene nå velge mellom flere internett- og TV-leverandører. Satsingen på Hvaler i Østfold er et samspill mellom Hvaler Bredbånd, Blix Solutions og RiksTV.

 Knudsen poengterer at det blir stadig større etterspørsel etter samt krav om åpning av fibernett – og hvor kunden selv kan bestemme sin digitale tjenesteleverandør.

 -Dette gir langt større frihet for kundene og konkurransen vil sørge for bedre tjenester og kamp om kunden. Stadig flere TV-kunder får makt til selv å bestemme hvilken leverandør de ønsker til TV-tjenester og de slipper å bli «tvunget» til en pakke med TV og internett fra en leverandør.  Det er en utvikling vi har sloss for i mange år – og som vi mener er til beste for alle. Og mange velger RiksTV, sier Christopher Knudsen.

 RiksTV har fremdeles det digitale bakkenettet som primær distribusjonsform, men satser stadig mer på internett og fiber.

- Bakgrunnen for denne satsingen er at vi ønsker å bli uavhengig av distribusjonsform. Vi leverer de beste TV- og underholdningstjenestene totalt uavhengig av form for distribusjon. Folk er først og fremst opptatt av innholdet, ikke selve distribusjonsmåten, sier Christopher Knudsen.

RiksTV distribuerer nå TV- og underholdningstjenester over tre ulike plattformer for distribusjon: det digitale bakkenettet, internett og fiber. Når det gjelder fiber, inngår RiksTV avtaler med fiberleverandører over hele landet hvor kundene kan velge RiksTV som sin leverandør av TV-tjenester.

- Vi ser at stadig flere fiberleverandører ønsker å tilby kundene sine større valgfrihet i TV-tjenester. Da er det mange som velger nettopp RiksTV, enten i konkurranse med andre TV-leverandører eller som hovedleverandør i sitt nett. Valgfrihet blant tjenesteleverandører er noe vi i økende grad også ser i borettslag-segmentet. At kunden får frihet til å velge selv, er noe vi støtter 100 prosent. Kunden bør få mer makt, sier Christopher Knudsen hos RiksTV.

Blant annet har RiksTV nettopp gjort to nye avtaler med kraftlagene InfraNord og Luostejok i Finnmark. Avtalene med InfraNord og Luostejok ble signert 12. juni i år. RiksTV har fra før avtale med Homenet i privatmarkedet nasjonalt og avtaler med fiberaktører som satser i bo-kollektivmarkedet som OBOS OpenNet, Homenet, Lynet og ATMCom.

- Stadig flere fiberleverandører tar nå kontakt med oss da de og kundene ønsker våre TV- og underholdningstjenester. Det setter vi stor pris på og vi er stadig på jakt etter flere partnere som ønsker å tilbud sine kunder økt valgfrihet, sier Christopher Knudsen hos RiksTV.

For mer informasjon, kontakt Christopher Knudsen, direktør for forretningsutvikling og teknologi, i RiksTV på mobil 950 21305 og e-post christopher.knudsen@rikstv.no

  

Bilde: Christopher Knudsen, direktør for forretningsutvikling og teknologi hos RiksTV.

Kontakter

Christopher Knudsen, direktør for forretningsutvikling og teknologi, i RiksTV på mobil 950 21305 og e-post christopher.knudsen@rikstv.no

Bilder

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

Om RiksTV

RiksTV er Norges eneste TV-distributør som tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, og TV via internett. I tillegg er RiksTV tilgjengelig via nett-TV og app til mobil, nettbrett og Apple TV.

RiksTV tilbyr valgfrihet gjennom tre TV-pakker, og leverer tradisjonell TV og strømmetjenester til kunder i hele Norge. Hovedproduktet, RiksPakken, er et komplett TV-tilbud med alle de største norske og internasjonale kanalene, et rikt utvalg av sportskanaler fra TV 2, Eurosport og Viasport, samt film og serier fra HBO Nordic og Paramount+. Andre TV-pakker er RiksTV Basis og Favoritter.

RiksTV tilbyr TV fire steder uten ekstra kostnad, slik at kunder kan ha TV i flere rom hjemme, på hytta, i båt eller camping.

 

Følg saker fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom