Klarna

Nå kan du snart betale med Klarna hos Bjørklund, Felleskjøpet og tusenvis av andre fysiske butikker

Del

Mange er kjent med Klarnas fleksible betalingsløsninger fra netthandel. Nå blir det også mulig å benytte tjenesten via Verifones 60 000 betalingsterminaler i norske fysiske butikker og utsalgssteder, etter at Klarna og Verifone nå har inngått ett globalt samarbeide.

– I løpet av de neste månedene kan du velge hvordan du vil betale for varen i en rekke av de mest kjente fysiske butikkene i Norge. Testingen er allerede i gang hos Felleskjøpet og smykke- og klokkekjeden Bjørklund, sier markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad.

Klarna er allerede Norges største leverandør av betalingstjenester på nett. Mer enn 7100 norske nettbutikker benytter seg av deres fleksible betalingsløsninger. Nå ønsker de å tilby de samme betalingsløsningene til alle som handler i fysisk butikk.

Kundene etterspør fleksible betalingsmetoder

– Det er to hovedårsaker til at vi har valgt Verifone som leverandør av Klarna i våre nye terminaler. Den viktigste grunnen er at løsningen gjør Bjørklund i stand til å tilby en svært enkel og god kundereise til alle som ønsker å utsette sin betaling hos oss. Ved å skanne en QR kode direkte i terminalen med mobilkamera og følge noen få enkle steg på mobilen, kan våre kunder raskt og enkelt betale med Klarna. Det er viktig for Bjørklund å tilby fleksible betalingsmetoder som våre kunder etterspør. En annen fordel er at vi kan forholde oss til vår terminalleverandør og vi slipper ha flere kontaktpunkter enn nødvendig, sier CFO i Bjørklund, Tom Dreyer.

Avtalen Klarna inngår gjør deres fleksible betalingsløsninger tilgjengelige på millioner av Verifone-terminaler i fysiske butikker i USA og Europa. Alt skjer sømløst, raskt og sikkert fra du kommer til kassen og skal gjøre opp for deg, til du har fullført kjøpet.

– For Felleskjøpet Agri har det vært viktig å inngå en avtale som gir oss de beste leveransene av betalingstjenester. Med Klarnas tjenester fra Verifone får vi en leverandør som tilbyr betalingstjenester i alle salgskanaler, og drar nytte av et felles rapporteringssystem for både fysiske betalingsterminaler og våre nettløsninger, sier Håkon Engen hos Felleskjøpet Agri. 

Enkel og smooth betaling med Klarna i fysisk butikk

– Løsningen vi har utviklet sammen med Klarna er svært lettvint. Kjøpet skjer enkelt med noen få klikk på mobilen din. Har du Klarnas app i tillegg, bruker du enda færre klikk. Du kan velge mellom å få faktura på kjøpet eller dele opp beløpet, sier salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen.

Verifone har hele 60 000 betalingsterminaler ute i en rekke butikker, restauranter og andre utsalgssteder over hele Norge. Mer enn 1,4 millioner transaksjoner går gjennom deres systemer daglig. Samarbeidet gjør nå at de i alle disse fysiske utsalgsstedene kan tilby Klarnas fleksible betalingsløsninger.

Enormt potensiale

Ifølge Verifones salgsdirektør gir løsningen bedret kundeopplevelse, ved at kunden selv enkelt kan velge betalingsmåte, uten at det kreves nye integrasjoner eller flere separate oppgjør å forholde seg til for butikken.

For oss er det spesielt interessant å kunne tilby våre kunder Klarna i fysisk butikk. Vi har fokus på å tilby stadig nye tjenester for å forenkle hverdagen både til butikken og kunden. Suksessen Klarna har hatt online med både små og store butikker viser at det er et enormt potensiale ved å tilby mer fleksible og svært enkle betalingsløsninger også i fysiske butikker. Dette viser at to store aktører felles finner gode løsninger hvor vi setter kunden først, sier  salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen.

Kontakter

Pål André Pederssen
Salgsdirektør, Verifone Norway
Tel: 936 01 041
pal.pederssen@verifone.com

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen
Salgsdirektør i Verifone Norway, Pål André Pederssen
Last ned bilde
Markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad
Markedsdirektør i Klarna Norge, Thomas Elvestad
Last ned bilde

Om Klarna

Klarna
Klarna
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 01 89 91https://www.klarna.com/no/

Om Klarna

Vi gjør shopping smooth. Med Klarna betaler du først når du har fått produktet hjem og bestemt deg for å beholde det, uten at det koster noe ekstra. Klarnas tilbud til kunder og nettbutikker inkluderer både betalingsløsninger, social shopping og løsninger for personlig økonomi. Globalt bruker mer enn 200 000 butikker Klarna, både på nett og i fysisk butikk. Disse inkluderer Elkjøp, XXL, H&M, Ikea, Expedia Group, Samsung, ASOS, Abercrombie & Fitch, Nike og AliExpress. Klarna er, med en verdivurdering på 10,65 milliarder dollar, det høyest verdsatte private fintech-selskapet i Europa, og en av de største private fintech-selskapene i verden. Klarna har i dag mer enn 3500 ansatte og er aktive i hele 17 land. For mer informasjon, besøk klarna.com.

Om Verifone
Verifone is transforming everyday transactions into new and engaging opportunities for merchants and consumers. Powered by a growing footprint of more than 35 million devices in more than 150 countries, our people are trusted experts working with the world’s best-known retail brands, financial institutions and payment providers. Verifone is connecting more products to an integrated solutions platform to better meet the evolving needs of our clients and partners. Built on a 39-year history of uncompromised security, we are committed to consistently solving the most complex payment challenges. More information at www.verifone.com.

 

Følg saker fra Klarna

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Klarna på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Klarna

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom