FINN.no

Nå bestilles ferier for året - hit reiser vi

Del
Ferieplanleggingen for året er igang med kjente feriefavoritter på topplistene. Selv om noen venter med å bestille, ser det foreløpig ikke ut til at økonomisk usikkerhet betyr mye for bestillinger til sommerferien.
Gran Canaria og andre områder i Spania er en feriefavoritt for vinterferien i 2023.
Gran Canaria og andre områder i Spania er en feriefavoritt for vinterferien i 2023.

Mange planlegger ferier for året i januar og FINN sine tall viser at det er hele 82% flere klikk på bestillinger den første uken i januar, målt mot samme uke i fjor. Dette viser at reisevilligheten absolutt er tilstede til tross for strammere økonomi.

Varme og storbyer

Vinterferien er ikke langt unna og de fleste ønsker å reise til varmere strøk eller til storbyer. Tradisjonelt sett er det nå i januar at mange bestiller reiser for året, ifølge kommersiell direktør i FINN reise, Terje Berge.

- Vi ser allerede at både vinterferien og påskeferien er godt bestilt, men det er fortsatt en del som venter med å bestille ferie i år. Husk at en kan få rimeligere reiser jo tidligere en bestiller, sier Berge.

De mest populære destinasjonene for vinterferien i år er: 

 1. Gran Canaria
 2. Oslo
 3. Bangkok
 4. London
 5. Tenerife

Både vinterferien og påskeferien betyr også for mange leie av hytte i Norge, der Trysil er den mest populære destinasjonen, etterfulgt av Hemsedal og Hafjell. Også i påskeferien velger mange å reise på storbyferie, og det som er spesielt i år er at Bangkok har kommet inn på en andreplass som destinasjon. 

De mest populære destinasjonene for påskeferien i år er: 

 1. London 
 2. Bangkok
 3. Oslo
 4. Mallorca
 5. Paris

Sommerfavorittene bestilles nå

Noen har allerede planlagt sommerferien og som vanlig er sommerfavorittene Spania og Hellas på topplisten. Spesielt innen pakketurer er disse landene populære for norske turister, men vi ser også at mange foretrekker Norgesferie.

- Trykket for å bestille sommerferie er overraskende høyt, og at det ikke ser ut som om strammere økonomi påvirker sommerferieplanene foreløpig. Vi ser også at Norgesferie og hytteleie har vært svært populært de siste årene og dette ser ut til å fortsette, forteller Berge.

De mest populære destinasjonene for sommerferien i år er: 

 1. Spania
 2. Hellas
 3. Thailand
 4. Norge
 5. Tyrkia

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Gran Canaria og andre områder i Spania er en feriefavoritt for vinterferien i 2023.
Gran Canaria og andre områder i Spania er en feriefavoritt for vinterferien i 2023.
Last ned bilde

Om FINN.no

FINN.no
FINN.no
Grensen 5-7
0159 Oslo

+47 22 86 44 10http://www.finn.no

Vi er der for deg når du skal selge boligen din, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du er moden for et karriereskift, hvis du finner ut at du vil bytte bil, reise på ferie eller leie hytte til påsken; vi er der for de fleste anledninger. 

FINN er Norges største markedsplass, og skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN stedet. 

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN, og litt om hva vi driver med, så besøk oss gjerne på vår inspirasjons- og innholdsside FINNspirasjon, eller på Jobbifinn.finn.no.

Følg pressemeldinger fra FINN.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom