myOnvent

myOnvent legger til rette for dialog i nord

Del

High North Dialogue blir i år arranger digital på myOnvent, en ledende plattform for online og virtuelle events og møteplasser.

Lobbyen hvor de digitale deltagerne kan mingle under High North Dialogue 2022.
Lobbyen hvor de digitale deltagerne kan mingle under High North Dialogue 2022.

High North Dialogue er en årlig konferanse som samler de viktige aktørene i Arktis. Årets arrangement avholdes 6. og 7. april 2022. Målet med arrangementet er å legge til rette for dialog og skape møteplasser som fremmer bærekraftig utvikling i Arktis. High North Dialogue arrangeres av Nord Universitets High North Center for Business and Governance. Årets tema er de store skiftene Arktis står overfor.

Tilgjengelig for alle

– Arrangementer i Arktis, hvor avstandene er store, klimaet er tøft og problemstillinger krysser både landegrenser og språkbarrierer er veldig godt egnet til det digitale formatet vi tilbyr. På vår plattform tar vi sikte på å gjenskape det engasjementet og den spontaniteten som fysiske arrangementer byr på, i en digital drakt. Det tror vi er sentralt for å fostre dialog og gode møteplasser. Vi deler High North Dialogues engasjement for bærekraftig utvikling, og håper arrangementet blir vellykket, sier Bjørn Christian Nørbech, daglig leder i myOnvent.

Cirka halvparten av deltagerne på årets High North Dialogue vil delta digitalt, men samtlige har tilgang til myOnvents plattform. I år samler 10 paneler 44 talere som diskuterer varierte problemstillinger, fra det grønne skiftet til endringer i hvordan de Arktiske landene samhandler. I tillegg kommer 12 side events.

Skaper digital dialog

myOnvents plattform er bygget for å gi arrangører evnen til å håndtere og organisere et event fra start til slutt, fra påmeldingsskjema til streaming-løsning, digitale utstillerområder og engasjerende måter for deltagere og talere å snakke sammen på, både før, under og etter arrangementet.

– High North Dialogue fokuserer på å skape interaksjon og rom for gode samtaler og dialog, både i de offisiele paneldiskusjonene og mellom deltagerne. myOnvent vil stå helt sentralt i å levere de samme mulighetene for det til de som deltar digitalt som for de som deltar på Stormen bibliotek i Bodø, sier kommunikasjonsrådgiver Hogne Bø Pettersen ved Nord Universitets High North Center, som arrangerer årets dialog.

Årets High North Dialogue er åpent og gratis for alle digitale deltagere

Kontakter

Bilder

Lobbyen hvor de digitale deltagerne kan mingle under High North Dialogue 2022.
Lobbyen hvor de digitale deltagerne kan mingle under High North Dialogue 2022.
Last ned bilde
High North Dialogue 2022. Foto: Nord Universitet
High North Dialogue 2022. Foto: Nord Universitet
Last ned bilde

Lenker

Om myOnvent

myOnvent
myOnvent
Bureisergrenda 170
2365 Åsmarka

http://www.myonvent.com

Om myOnvent
myOnvent er et norsk selskap fra Åsmarka i Ringsaker som leverer en verdensledende digital plattform for konferanser, foredrag, messer og mye mer. Selskapet har over 40 medarbeidere i 10 land.

Gjennom å digitalisere møteplasser bidrar myOnvent til å gjøre arrangementer mer bærekraftig, blant annet ved å eliminere behovet for å reise for å møtes. Selskapet, som ble startet etter erfaringer gjort med arbeid blant annet med IOC og den olympiske bevegelsen, har opplevd bratt vekst gjennom pandemien, og hjelper når kunder med å omstille seg til en fremtid med hybride events hvor fysiske og digitale møteplasser sømløst kombineres, blir den nye standarden.

Selskapet jobber blant annet med Equinor, NHO og USBL i Norge, og har en rekke internasjonale kunder, inkludert FN-prosjektet AI for Good.