Musikalsk magi fra Monica Heldal!

Del

Monica Heldal er ute med singelen "Glitter in Golden" som er andre singel fra hennes kommende album "Ravensdale" som slippes 19. mars.

Hør "Glitter in Golden" her!

Monica Heldal ble inspirert til å skrive den fortryllende låten "Glitter in Golden" da hun var på turné i Canada i 2015.

"Vi kjørte bil gjennom Rocky Mountains fra Calgary til Vancouver og jeg ble helt satt ut av hvor fantastisk fin den ruten var. Et av disse nydelige stedene hvor vi stoppet på veien var området rundt og den lille byen Golden i British Columbia, hvor det det var en helt egen stemning. "Glitter in Golden" er en låt jeg skrev til meg selv som en påminnelse om at selv når verden føles overveldende slitsom og bråkete kommer det ikke alltid til å føles sånn. En påminnelse til meg selv om at det kommer bedre dager, jeg vil drive med musikk og reise igjen, som f.eks. tilbake til Golden, BC." - Monica Heldal

Monica har tatt noen års pause fra turnélivet i hovedsak grunnet utfordringer med lydsensitivitet og tinnitus. Dette har likevel ikke holdt henne borte fra selve musikken. Sakte, men sikkert har hun i samarbeid med gitarist og produsent Cato «Salsa» Thomassen utviklet og spilt inn sangene sammen med trommeslager Kenneth Kapstad (ex-Gåte, Motorpsycho) som er å høre på det etterlengtede tredjealbumet.

Dropbox med WAV, cover, bilder, label copy

Monica Heldal slapp singelen "Wallowa Lake" 5. februar som kan høres her. Singelen har fått svært gode tilbakemeldinger og er blitt listet på flere store lister på Spotify, samt på norsk radio.  

Monica Heldal debuterte med albumet "Boy From The North" i 2013 som ble en massiv suksess og vant 2 Spellemannspriser og Bendiksenprisen. Suksessen fortsatte med albumet "The One In The Sun" som ble sluppet i 2016. Hun fikk en internasjonal fanskare gjennom omfattende turnering med bl.a. Ben Howard i Europa og Jon Butler Trio i USA.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Ingrid Lovise ute med låt – et symbol på frigjøring og arbeid!26.3.2021 07:00:00 CET | Pressemelding

I dag slipper Ingrid Lovise siste singel fra det kommende debutalbumet. Pop-perlen “Blue Jeans” drives fremover av Ingrid Lovises distinkte og vakre stemme og er en låt til inspirasjon – et symbol på frigjøring og arbeid, om å jobbe og stå på. Hør låten HER! - “Låta er en påminnelse og en motivasjon til å være alt det beste du kan være. Den handler om å være villig til å jobbe hardt for å nå sine mål og realisere drømmene sine.” - Ingrid Lovise s Den 23 år gamle singer/songwriteren etablerer med dette, det kommende debutalbumet som et prosjekt med sterke låtskriverferdigheter, dybde og kontraster. “Blue Jeans” er produsert av Kyrre Fritzner.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom