Mills

Mills lanserer Plantemajones!

Del

70 år etter at ikoniske Mills majones så dagens lys, kommer den grønne lillesøsteren ut i butikk. Den inneholder en spennende ingrediens!

Denne uken lanseres Mills Plantemajones. Det er et grønt alternativ tilpasset veganere og alle andre som ønsker mer plantebasert mat.  

– Vi er veldig spente før lanseringen av Mills Plantemajones. Hos nykommeren er eggeplommene erstattet av kikert-lake for å få den gode konsistensen. Vi bruker store mengder kikerter i Plantego’-påleggene våre og det er flott å kunne ta i bruk laken også, sier produktsjef Marianne Braastad i Mills.  

I likhet med de tradisjonelle majonesproduktene ekte og lett har Mills Plantemajones en høy andel umettet fett, og passer derfor godt inn i et hjertevennlig kosthold. Bruksområdene vil også være de samme.  

– Plantemajonesen passer godt både på brødskiva, til reker og skalldyr, og som dressing eller i potetsalat. Den har scoret svært bra i smakstester, sier Braastad.  

Hun påpeker at Mills tradisjonelle majones og remulade inneholder kun norske eggeplommer fra frittgående høner, og er også et bærekraftig valg.  

– Samtidig vet vi at flere ønsker grønne alternativer i butikken, for å spise både sunnere ogmer klimavennlig. 

Plantemajonesen blir klimanøytralt produsert ved Mills-fabrikkene i Drammen og Fredrikstad. I første omgang blir den å finne i Rema-butikkene. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Mills

Mills
Mills
Postboks 4644 Sofienberg
0506 Oslo

22 80 86 00http://www.mills.no

Mills AS er et norsk selskap etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles. Vi produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Plantego’, Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Olivero og Melange. Vi skaper små og store øyeblikk av matglede hver dag!