Innovasjon Norge

Matstreif – hele Norges matfestival

Del

Fredag 6. september starter Norges største nasjonale matfestival Matstreif, på Rådhusplassen i Oslo. Åpningen blir markert med et frokostseminar samme dag. Seminaret byr på faglig innhold, spennende diskusjoner og smakfulle prisutdelinger

Norges største nasjonale matfestival

Årets Matstreif retter seg spesielt mot ungdom, og markerer deres plass i byggingen av Matnasjonen Norge en nasjon som er kjent og anerkjent for mat og drikke av høy kvalitet.

Matstreif er et utstillingsvindu og en møteplass for aktørene i mat- og drikkenæringen i Norge. Den 6. og 7. september fylles Rådhusplassen i Oslo av bugnende matfat med lokale smaker, drikke og spesialiteter fra over 150 lokale matprodusenter fra hele Norge. Nytt av året er en rekke matfaglige kurs og aktiviteter som retter seg hovedsakelig mot ungdom og barn.  

Matstreif er et årlig arrangement i regi av Innovasjon Norge på oppdrag av Landbruks- og matdepartementet. I år er 15. året på rad at Matstreif blir arrangert. 

Program frokostseminar 

09.00 Offisiell Åpning av Matstreif 2019, ved Olaug Vervik Bollestad, Landbruks- og matminister, Marianne Borgen, ordfører i Oslo og Håkon Haugli, administrerende direktør i Innovasjon Norge   

09.20 Samtale om framtiden til Matnasjonen Norge   

09.50 Prisutdelinger:

  • Spesialitet-merket -Matmerk 
  • NM i Ost 2019 ved Norsk Gardsost 
  • Det Norske Måltid - annonsering av årets 12 første finalister i konkurransen  
  • NM i honning 2019 

10.20 Seminaret avsluttes  

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo 

Tid: 06. September klokken 0900 – 10.20 

Påmelding: Det blir mulig å intervjue prisvinnere og andre deltagere i etterkant av arrangementet. For påmelding kontakt Mona Raa Ravndal mobil: 942 97 048 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Akersgata 13
0158 Oslo

22 00 25 00http://www.innovasjonnorge.no

Vi bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Innovasjon Norge profilerer norsk næringsliv og Norge som reisemål.

Følg saker fra Innovasjon Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Innovasjon Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Innovasjon Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom