Marianne Sveen slipper storslått singel!

Del

Marianne Sveen slipper singelen "Elephant" i dag, som er tredje singel fra hennes kommende album "Next of Kin" som slippes høsten 2021.

Foto: Paal Audestad
Foto: Paal Audestad

Hør "Elephant" her (fullversjon) 

(Både fullversjon og radio edit ligger i dropbox nederst i saken.)

Marianne Sveen, kjent som vokalist, låtskriver og multi-instrumentalist i Katzenjammer, har skrevet og produsert et helt unikt album. Hun forlot Katzenjammer for å fokusere på sitt eget prosjekt, og låtene tok form da hun tok vakter som sykepleier på en døgnpost innen psykisk helse. I møte med pasienter og deres sterke historier begynte Sveen å reflektere over definisjonen av nærmeste pårørende - Next of Kin. 

Tredje smakebit fra albumet er singelen "Elephant":

"En av de opplevelsene som fikk meg til å reflektere over betegnelsen "nærmeste pårørende" var møtet med de som har blitt sviktet som barn, av sine aller nærmeste. De som skulle være det tryggeste stedet i verden. Der jeg selv alltid har assosiert mine nærmeste pårørende med trygghet, forutsigbarhet og omsorg, er det mange som lever i det motsatte. Dine nærmeste er de farligste. Og hvor gjemmer man seg da? Hvordan flykter man? Én drømte om en elefant." - Marianne Sveen

"Elephant" er et storslått stykke anført av Mariannes grenseløse stemme akkompagnert av et stjernelag av musikere, med den sterke historien i sentrum. 

Dropbox: WAV, bilder, cover

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Paal Audestad
Foto: Paal Audestad
Last ned bilde
Cover
Cover
Last ned bilde

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Jeg tror ikke på sjangere, jeg tror på musikk som har et punkt hvor du treffer et annet menneske. (Ole Paus)

Vi representerer deLillos, CC Cowboys, Oslo Ess, The Dogs, Ole Paus, Savoy, Anja Garbarek, Ida Jenshus, Inge Bremnes, Knut Anders Sørum, Magne Furuholmen, Anna Kajander, Temporary, Marianne Sveen, Raga Rockers, Michael Krohn, Lila, Falkevik, Viktor Wilhelmsen, Tommy Tokyo, WE, Rokusho, Narum, Casa Murilo, Munroe / Knutsen, Waaktaar & Zoe, The Sleepends, Beckstrøm Kvartett, Ingrid Lovise, Trang Fødsel, Zuma, Pine Lake, daelen, Follow That Dream, The Contenders og 4ETG. 

Følg pressemeldinger fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Drabant Music

Lars Lillo-Stenberg og Bugge med singelen “Jeg elsker dig”!7.5.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Det er ikke lenge før Lars Lillo-Stenberg er klar med ny plate sammen med Bugge og smakebiten “Jeg elsker dig” er ute i dag. Det kommende albumet med sanger fra Grieg fant trolig sin inspirasjon for mange år siden, blant oldemor Ingeborgs skinninnbundne samlinger. Hør låten her: https://orcd.co/jegelsker Griegs friske og fantastiske akkordrekker og mot-rytmiske figurer er naturligvis komponert note for note – noe som ble vanskelig når Lillo-Stenberg skulle slippe egen kreativitet til. Med et forenklet gitarkomp kunne Bugge spinne videre på anslaget og finne en egen retning. Så slik ble det. Noen ganger noenlunde høflig, andre ganger direkte uhøflig – men, alltid kjærlig. Utgivelsen har til slutt blitt en realitet med en rekke kjente musikere om bord. Blant annet Ellen Andrea Wang, No. 4, Mary Erskine og Stian Carstensen. Dropbox med wav, bilder, coverart: https://www.dropbox.com/sh/mnewijstltgfb9u/AACNpy-4plI8KYli6TcIAFFfa?dl=0

Nyhetsbrev fra Drabant Music - Ny musikk fra Falkevik og Knut Anders Sørum30.4.2021 08:30:00 CEST | Pressemelding

Falkevik slipper den gripende singelen "Amplify Me" i dag! Med kreativitet og kjærlighet for improvisasjon, utgjør Julie Falkevik Tungevåg, Ellen Brekken og Veslemøy Narvesen trioen Falkevik - en trio som kombinerer den nordiske jazztradisjonen med elegante og unike popmelodier. Musikken beveger seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer. Falkevik slapp det kritikerroste albumet "Louder Than I’m Used To" i 2018, som fikk vesentlig rotasjon på radio i både Norge og utlandet. Bandet turnerte i både Norge og Tyskland og har en virkelig økende fanskare. LES MER HER Knut Anders Sørum slapp hyllesten "Laje" i dag. Låta og musikkvideoen er en hyllest til arbeidsfolk rundt i landet som står opp før sola, i bitende kulde, for å sørge for at vi har trygge veier, strøm og internett, mat på bordet, og at søpla vår blir tatt hånd om. Hva er vel bedre enn ei slik låt, dagen før arbeidernes dag? Vi kjenner Knut Anders Sørum blant annet som

Knut Anders Sørum med hyllest til arbeidsfolk!30.4.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Knut Anders Sørum slipper hyllesten "Laje" i dag! Låta er en hyllest til arbeidsfolk rundt i landet som står opp før sola, i bitende kulde, for å sørge for at vi har trygge veier, strøm og internett, mat på bordet, og at søpla vår blir tatt hånd om. Hva er vel bedre enn ei slik låt, dagen før arbeidernes dag? Hør låten her: https://orcd.co/laje - "Ordet "Laje" er et gammelt innlands-utrykk som betyr noe et sted i mellom et dagsverk og en oppgave eller avtale som skal skje innen eller innenfor et bestemt tidsrom. Jeg har vokst opp med utrykket og bruker det fortsatt. Hvis jeg for eksempel har noe som skal være ferdig til et bestemt tidspunkt så "har jeg laje"." - Knut Anders Sørum Vi kjenner Knut Anders Sørum blant annet som vinner av Stjernekamp på NRK i 2016. Han er utdannet bonde og kommer fra Toten, men har en enorm stemme som når mye lengre enn fjøset. Etter deltakelsen i Stjernekamp har han besøkt hele landet med sin egen musikk. Låta "Laje" står for tur – en hyllest til arbeidsfo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom