Magisk popmelankoli fra Shaun Bartlett ⭐️

Del

Den hardtarbeidende norsk-britiske artisten, produsenten og labelmanageren Shaun Bartlett er ute med singelen "The Ghost of Our Love", som er andre singel fra hans kommende album "Roots and Veins" som slippes 12.03.21.

Foto: Per-Erik Beck Bjørnback
Foto: Per-Erik Beck Bjørnback

Hør "Ghost of Our Love" her!

"Ghost of Our Love" er en melankolsk og forførende låt om den ene kjærligheten som fortsetter å hjemsøke deg iblant. Skrevet for seks år siden til det som skulle bli hans store "break-up album", står denne låten som den eneste representanten for den slags på̊ en tracklist som i dag består av så mye mer enn bare kjærlighetssanger. "Ghost of Our Love" oppsummerer i grunn alle de låtene jeg skrev til det originale fjerdealbumet i én sang", sier artisten selv.  

Last ned WAV, cover og bilder her

Første smakebit fra albumet var den fengende låten "The Rising" som ble sluppet 06.11.20, hør "The Rising" her. Singelen har fått gode tilbakemeldinger og høy rotasjon på strømmetjenestene. Låtas filosofi om å ikke gi opp når ting ikke går som planlagt er noe artisten lever etter selv. Albumet “Roots and Veins” slippes nemlig sammen med en film som ble til på en langtur i fjellheimen i Rendalen i sommer.

Shaun Bartlett har siden solodebuten i 2006 vært listet med flere singler på NRK P1, NRK P3 og P4. Han har vært special guest for Leonard Cohen og opptrådt på flere nasjonale TV-programmer, samt laget musikk for prisbelønte filmer og serier, som Emmy-vinneren Eyewitness med sangen "Savior Unknown" som nå har over 800.000 streams på Spotify.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Per-Erik Beck Bjørnback
Foto: Per-Erik Beck Bjørnback
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Drabant Music

Drabant Music
Drabant Music
Akersgaten 7
0158 Oslo

http://www.drabantmusic.no

Shaun Bartlett driver sitt eget plateselskap Red Means Run og samarbeider med Drabant Music om promotion og marketing.

Følg saker fra Drabant Music

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drabant Music på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Drabant Music

Asbjørn Ribe kickstarter det nye året med ny singel!4.1.2021 07:00:00 CETPressemelding

Når selv visesangeren må ty til rock. Den nylig Spellemannsnominerte artisten Asbjørn Ribe er ute med singelen "Et perfekt bål", som er første smakebit fra hans kommende soloalbum som slippes høsten 2021. Hør "Et perfekt bål" her! Asbjørn Ribe er kjent for sine varme tekster og gode meloditeft, men den rolige stilen må nå legges litt til side. Etter 10 år og fire soloplater som bejublet norskspråklig vise-pop artist var tida inne for noe nytt. Noe større, noe mer ulydig, mer rock, flere ting oppi gryta, nye produsenter, nye musikere, nye studioer, og nye sterke sanger... Mer av alt! Nå er jeg veldig klar for et nytt år, et flammende bål, og det kan ikke vente – ny låt er ute første januar, og den måtte rocke mer!» Sier Ribe. Dropbox med WAV, cover, bilder og metadata Asbjørn Ribe Et perfekt bål - single Release: 01.01.21 Label: SkiPop Records/Altenburg Skivbolag Product code: ALT012S1 ISRC: NO36G2101020 UPC: 195497640256 Tekst og musikk: Asbjørn Ribe Produsent: Christian Engfelt Tromme

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom