Lunar

Lunar inngår samarbeid med Haas Formel 1-Team

Del

Den ene er utfordrer i finansiell sektor og den andre i Formel 1, og begge er bygget for fart. Nå er Lunar offisiell partner med Haas F1-Team. Det bringer over 70.000 kunder i Norge tettere på sporten.

Selv om finansteknologi ligger et stykke unna bilteknologi, har Lunar og Haas F1-team mye til felles. Begge er utfordrere og ble født på omtrent samme tid. De deler også lidenskapen for hastighet, innovasjon og å gjøre ting på nye måter.

- Jeg er stolt av å ønske Lunar velkommen som en av våre partnere, sier teamsjefen for det amerikanske Formel 1-teamet Haas, Günter Steiner. – Haas og Lunar har mye til felles. Vi er utradisjonelle utfordrere som ikke er redde for å gjøre ting annerledes. Begge har en innovativ tilnærming og liker å røske litt opp i ting. Ikke minst deler Lunar vår lidenskap for fart. I Kevin Magnussen har vi en av Nordens ledende idrettspersonligheter. Returen til Haas F1-teamet og hans prestasjoner på banen så langt viser seg å appellere til merkevarer som Lunar, sier Steiner.

- Jeg liker at Lunar er en modig, nordisk bankutfordrer som ikke er redde for å gjøre ting annerledes, akkurat som Haas og meg selv. Vi støtter målsettingen til Lunar om å gi folk bedre kontroll på økonomien. Det å ha en partner fra min egen region forsterker vår lokale tilstedeværelse, inklusive vår fantastiske fanskare. Det er veldig positivt for alle. Jeg ser fram til å reisen med Lunar fremover. Jeg sikker på at den kommer til å bli både artig og spennende, sier Kevin Magnussen, Formel 1-fører i Haas F1 Team.

Mer tilgjengengelig for alle
Formel 1 er av mange omtalt som verdens mest teknisk avanserte sport, og akkurat som Lunar, fremtidsrettet og alltid opptatt av å pushe grensene innenfor regelverket.

- I løpet av de siste to årene har interessen for Formel 1 økt betydelig, og sporten engasjerer veldig mange av våre 70.000 kunder i Norge. Med Lunar som offisiell partner med Haas-teamet, kommer de enda tettere på. For oss gir samarbeidet med Haas Formel 1-teamet helt nye dimensjoner i markedsarbeidet. Formel 1 som sport og underholdningsplattform blir mer og mer tilgjengelig for alle, på samme måte som Lunar gjør bank, betalinger og investeringer mer tilgjengelig, raskere og smartere for alle i Norden. Vi er også veldig glade for også å støtte Kevin Magnussen, en nordisk “comeback-kid” med en mentalitet vi virkelig er inspirert av, sier Norgessjef i Lunar, Eilin Schjetne.

Formel 1 har nærmest har oppnådd allmenn interesse, og som stadig får en økende tilhengerskare i Norge. Fremover vil Lunar promoteres på både biler og kjøredressen til Kevin Magnussen.

Om Lunar:
Lunar er et fintech-selskap som lar både forbrukere og bedrifter håndtere alt som har med penger å gjøre på ett sted. Plattformen til Lunar håndterer mer enn 500.000 kunder som sparer, bruker og investerer pengene sine. Lunar startet opp i Århus i 2015, og er i dag til stede i både Danmark, Sverige og Norge med over 600 ansatte. I 2019 fikk Lunar europeisk banklisens og er en av Europas raskest voksende utfordrerbanker. Over 70.000 kunder i Norge benytter seg av tjenestene til Lunar, og selskapet er lokalt til stede med kontor i Oslo. 

Om Haas F1 Team:
Haas F1 Team debuterte i FIA Formula 1 World Championship i 2016, som det første amerikanske Formel 1-teamet siden 1986. Teamet er grunnlagt av industrimannen Gene Haas, og har sin base i USA på samme campus i Kannapolis i Nord-Carolina som hans mesterskapsvinnende NASCAR-team, Stewart-Haas Racing. Haas er grunnleggeren av Haas Automation, den største

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Lunar

Lunar
Lunar
Rusløkkveien 26
0251 Oslo

23 96 90 00https://lunar.app/no/

Følg pressemeldinger fra Lunar

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lunar på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Lunar

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom