Oda

Liselotte Lunde ny kommunikasjonsdirektør i Oda

Del
I Oda vil hun ha strategisk og operativt ansvar for intern- og eksternkommunikasjon på konsernnivå, og lede selskapets kommunikasjonsarbeid i Norge, Tyskland og Finland.
Liselotte Lunde er ny kommunikasjonsdirektør i Oda. Foto: First House
Liselotte Lunde er ny kommunikasjonsdirektør i Oda. Foto: First House

Lunde startet i jobben 1. mars, og kommer fra stillingen som partner og leder av politikk og samfunnsavdelingen i First House, hvor hun også var fagansvarlig for politikk og samfunn.

Betydelig styrking

Konsernsjef i Oda, Karl Munthe-Kaas, er svært fornøyd med at Lunde takket ja til å bli en del av Oda-teamet.

– Liselotte har bred politisk og kommunikasjonsfaglig erfaring som vil styrke Odas omdømme- og kommunikasjonsarbeid betydelig. Med sin strategiske tilnærming, innsikt i sentrale bransjetemaer som prisdiskriminering og erfaring fra gründermiljøer, vil hun være en viktig bidragsyter når vi nå skal styrke Odas posisjon ytterligere i det norske, finske og tyske markedet, sier Munthe-Kaas.

Ser frem til vekst

Lunde har god innsikt i dagligvarebransjen og mener at Oda nå står overfor en veldig spennende periode.

– Jeg tror oppriktig at Oda trengs i hverdagen til folk flest. Å få levert rimelige varer hjem på døra i en hektisk hverdag, gjør livet enklere for mange. Det er jo bevist ved at Oda har gått fra å være en utfordrer til å bli en etablert aktør i dagligvarebransjen. Selskapet er veldig godt posisjonert til å vokse i Norge, Finland og Tyskland, og det er en reise jeg gleder meg stort til å bidra til, sier den nye kommunikasjonsdirektøren.

Bred erfaring

Før jobben i First House, jobbet Lunde som byrådssekretær i Oslo og som politisk rådgiver på Stortinget. Hun har tidligere erfaring fra start up-miljøet, blant annet for den digitale helsetjenesten Kry, og har jobbet med næringsjus og europapolitikk i NHO. Hun er utdannet jurist. 

For eventuelle spørsmål, kontakt pressevakt i Oda på no-press@oda.com.

Nøkkelord

Kontakter

n
o-press@oda.com.

Bilder

Liselotte Lunde er ny kommunikasjonsdirektør i Oda. Foto: First House
Liselotte Lunde er ny kommunikasjonsdirektør i Oda. Foto: First House
Last ned bilde

Om Oda

Oda
Oda
Nydalsveien 24
0484 Oslo

24 17 99 99https://oda.com/no/

Oda er Norges største matbutikk på nett. Oda tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter lever på døra.

Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Oda det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden.

Følg pressemeldinger fra Oda

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Oda på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Oda

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom