Oda

Oda har valgt Pol til å spisse lavprisprofilen

Del

Denne våren har Oda gjennomført en byråkonkurranse for å finne en samarbeidspartner som skal hjelpe Oda med å spisse lavprisprofilen. - Det var close race, men vi landet på Pol fordi vi opplever at Pol komplementerer teamet i Oda, men også utfordrer oss og har en tydelig forståelse av hvordan Oda bør kommunisere fremover, uttaler Nina Mikaelsen, markedsdirektør i Oda.

Nina Mikaelsen, markedsdirektør i Oda
Nina Mikaelsen, markedsdirektør i Oda Oda

Topper laget

Pol har vært Odas samarbeidsbyrå siden 2020, men vant byråkonkurransen med et nytt team, som består av blant annet Janne Brenda Lysø,  Benedicte Killi, Emma Gyllenbreider, Andrew Clayton og Therese Becke.

-Vi er kjempestolte og veldig glade over å få fortsette samarbeidet med Oda. Vi har nye ressurser og ny kompetanse på teamet og sammen med Oda har vi funnet en samarbeidsform som skal bidra til sterke effekter fremover, sier Therese Becke, daglig leder i Pol.

Ikke bare convenient, men også smart for lommeboka

Nina Mikaelsen har jobbet som markedsdirektør i Oda i snart et halvt år og er tydelig på at det er viktig at Oda snakker høyere om lavpris. - Vi har like lave priser som lavpriskjedene, men det er fortsatt mange som ikke kjenner til det, sier Mikaelsen. 

-Oda er en utfordrer og har en unik mulighet til å spille på dette i kommunikasjonen med kundene, gjennom både glimt i øyet og ved å utfordre det etablerte. Utfordringen blir å bevare inntrykket, men samtidig kommunisere bredere, slik at kundene skjønner at man kan få i pose og sekk; nemlig lave priser og levering på døra, sier Becke.

Kontakter

Bilder

Therese Becke, daglig leder i Pol
Therese Becke, daglig leder i Pol
Last ned bilde

Om Oda

Oda er Norges største matbutikk på nett. Oda tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter lever på døra.

Selskapet ble startet i 2013 av 10 gründere med mål om å lage Norges beste handleopplevelse for dagligvarer og for å gjøre hverdagene friere og enklere. Nå er Oda det selskapet i sin kategori med raskest vekst i hele Norden.

Følg pressemeldinger fra Oda

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Oda på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Oda

Oda styrker fokus på Norge og Sverige og nedbemanner 150 i Oda Group Services4.6.2024 10:46:00 CEST | Pressemelding

Oda har mål om å nå lønnsomhet i både det norske og svenske markedet i løpet av 2025. Fremover ønsker selskapet å styrke fokus på det norske og svenske markedet og utsetter derfor videre internasjonal ekspansjon. I den forbindelse har selskapet varslet på et allmøte i dag at 150 ansatte vil bli nedbemannet i Oda Group Service, og at den svenske, norske og globale lederguppen vil bli slått sammen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye