Bauer Media AS

Lederbytte i Bauer Media Norge

Del

Oslo, mandag 3. juni: Lasse Kokvik fratrer i dag som administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge. Jim Receveur etterfølger Kokvik i begge posisjoner, samtidig som han fortsetter i tilsvarende stilling for Bauer Media Danmark.

Jim Receveur, ny administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge
Jim Receveur, ny administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge

Lasse har vært administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge siden 2013. Han har på utmerket vis ledet overgangen fra analog til digital radio. Han etterlater seg en virksomhet med 1.6 millioner ukentlige lyttere og selskapets høyeste andel av kommersiell radiolytting noen sinne. I tillegg har han rekruttert og ledet et team som er dedikert til å innfri potensialet skapt av den digitale radioekspansjonen i Norge.

Jim har omfattende internasjonal erfaring fra Clear Channel og Aller, hvor han var ansvarlig for flere regioner, inkludert Norge og Danmark. Som administrerende direktør i Bauer Media Danmark har han utviklet virksomheten til en kommersiell markedsleder, der 2,7 millioner dansker lytter til minst en av Bauers radiokanaler ukentlig.

- Jeg vil takke Lasse for hans vesentlige bidrag til utviklingen av Bauer Media Norge. Han har utvist engasjert og fokusert lederskap. Når Lasse nå vil forfølge andre karrieremuligheter, ønsker jeg ham alt godt for fremtiden. Jeg ser samtidig frem til å jobbe sammen med Jim i hans nye rolle. Han har med seg omfattende erfaring innen kommersiell radiodrift, og gjennom tidligere roller kjenner han også det norske markedet godt, sier Paul Keenan president i Bauer Media Audio.

Lasse Kokvik sier han er stolt over det Bauer-teamet i Norge har utrettet under hans ledelse.

- Det har vært seks fantastiske år. Vi har gjennomført en krevende digital overgang, vi har økt våre markedsandeler i det kommersielle markedet og vi har utviklet konsepter og stasjoner som våre konkurrenter misunner oss. Samtidig har det vært hardt og slitsomt arbeid, og nå er det rett tid for å overlate tøylene til noen andre, sier Kokvik.

Hans etterfølger, Jim Receveur, sier han ser frem til å jobbe sammen med det dyktige laget av Bauermedarbeidere i Norge.

- Det norske markedet står overfor spennende utfordringer. Den digitale overgangen er relativt ny og har skapt mange nye radio-tilbud, utvidet konkurransen og de fremtidige vekstmulighetene. Jeg gleder meg til å lede dette arbeidet, sier Receveur.

Kontakter

Kontaktpersoner:
Hans Christian Vadseth
Pressekontakt Norge
915 59619
hcv@firsthouse.no

Cat Martin
Group Communications Director, Bauer Media
mobil +44 7932746363
cat.martin@bauermedia.co.uk

Bilder

Jim Receveur, ny administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge
Jim Receveur, ny administrerende direktør og sjefredaktør i Bauer Media Norge
Last ned bilde

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio 1, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg saker fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom