Fretex

Krogh Optikk og Fretex med secondhand solbrillekolleksjon

Del
Brukte solbriller fra Dior, Chanel, Marc Jacobs, Oliver Peoples, Saint Laurent er klare for en ny sommer!
I verkstedet til Arvid Krogh
I verkstedet til Arvid Krogh

Brukte solbriller blir renset, reparert og får nye solbrilleglass

- Hvert år samler butikkene våre inn tusenvis av brukte briller fra våre kunder. De aller beste modellene blir plukket ut og nøye gjennomgått av våre spesialister. Brillene blir renset, reparert, justert og pusset før vi setter inn nye solbrilleglass fra Essilux." - Arvid Krogh, optiker i Krogh Optikk

Krogh Optikk har en lang historie med Frelsesarmeen, som startet med innsamling av briller til veldedighetsprosjekter. I senere år har de samarbeidet med Slumstasjonen til Frelsesarmeen, hvor deres gjester regelmessig kommer til en kostnadsfri og meget grundig synsundersøkelse. De som trenger briller, får det. I 2020 ble samarbeidet utvidet til Fretex med første kolleksjon av secondhand solbriller.

Vi i Fretex er veldig glade for at dette samarbeidet nærmest har blitt en tradisjon, og at vi nok en gang har fått en donasjon fra Krogh Optikk. Det gir ikke bare våre kunder muligheten til å sikre seg solbriller av svært høy kvalitet - det gir også inntekt til Frelsesarmeens sosiale arbeid.

I forbindelse med den kolleksjonen som slippes nå i mai, var vi og besøkte Arvid Krogh, femte generasjons optiker i Krogh Optikk, i hans verksted. Der fikk vi se og lære mer om prosessen bak restaurering og oppussing av briller til kule solbriller av høy kvalitet.

Kolleksjonen slippes 25. mai kl. 12

Årets solbrillekolleksjon består av rundt 30 forskjellige solbriller, fra noen av verdens største motehus samt mindre nisjemerker. Det er en kombinasjon av briller og solbriller fra 90-tallet, 2000-tallet og andre litt nyere varianter. Noen av årets skatter kommer fra: Dior, Chanel, Marc Jacobs, Oliver Peoples, Saint Laurent for å nevne noen.

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

I verkstedet til Arvid Krogh
I verkstedet til Arvid Krogh
Last ned bilde
Øverst fra venstre: Christian Dior, Chanel, Prada, Chanel, Tom Ford og Chanel
Øverst fra venstre: Christian Dior, Chanel, Prada, Chanel, Tom Ford og Chanel
Last ned bilde
Nettbutikken besøker Krogh Optikk
Nettbutikken besøker Krogh Optikk
Last ned bilde

Lenker

Om Fretex

Fretex
Fretex
Ole Deviks vei 50
0668 Oslo

23 68 11 70https://www.fretex.no/

Fretex er Norges største arbeidsinkluderingsbedrift og bruktkjede.

Fretex er en del av Frelsesarmeen og ble etablert som et industrihjem i Kristiania i 1905 under navnet Elevator. Siden da har Fretex jobbet for å gi mennesker og ting nye muligheter.

Formålet til Fretex er å bidra til at mennesker får og beholde arbeid, og til et bedre miljø, gjennom blant annet gjenbruk.

Kjerneverdiene i Fretex er kjærlighet, åpenhet, lønnsomhet og engasjement.

Følg pressemeldinger fra Fretex

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fretex på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fretex

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom