Brav

Kristin Størmer Steira med ny lederjobb

Del

Den tidligere verdensmesteren i langrenn skal lede Brav sitt globale kundesenter.

Merkevareselskapet Brav, som blant annet eier Swix og Ulvang, har ansatt tidligere landslagsløper og olympisk mester i langrenn, Kristin Størmer Steira (40), som ny Global Customer Service Manager. Størmer Steira starter 15. august og kommer fra jobben som daglig leder på NTG Kompetanse.

– Jeg gleder meg veldig til å få Kristin med på laget. Kundesenteret står i førstelinja mot våre kunder, og vi ser frem til at hun skal lede dette arbeidet inn i fremtiden, sier salgsdirektør i Brav Gina Loven.

Størmer Steira får ansvaret for Brav sine globale kundesentre, med fokus på sportsbutikker og kjeder. Dette er kanaler som har vært gjennom en stor digitaliseringsprosess den siste tiden. Brav opplever svært positiv respons fra kundene i form av større og bedre ordre og omsetning.  

– Kristin har en spennende bakgrunn. Ikke bare som en av verdens beste skiløpere og som lagbygger på verdens beste jentelag, men hun har også en imponerende lederutdanning fra BI, avslutter Loven.

Kristin Størmer Steira har gull fra VM og OL, samt vunnet den prestisjetunge Egebergs Ærespris, som aktiv idrettsutøver.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Brav

Brav
Brav
Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

+47 61 22 21 00https://www.brav.com

BRAV er en innflytelsesrik aktør innen sport- og fritidsmarkedet, og forvalter de sterke merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang og Helsport. Vi tilbyr også teambekledning gjennom Brav Teamwear, samt at vi eier og drifter den digitale plattformen Skisporet.no.

Følg pressemeldinger fra Brav

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Brav på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Brav

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom