Klarna

Klarna sluttfører sitt oppkjøp av PriceRunner

Del

Stockholm, 4. april 2022 – Klarna, den ledende globale betalings- og shoppingtjenesten, annonserte i dag at de har sluttført sitt oppkjøp av PriceRunner, Nordens ledende sammenligningstjeneste, med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia.

Chief Product Officer i Klarna, David Fock og administrerende direktør i PriceRunner, Mikael Lindahl
Chief Product Officer i Klarna, David Fock og administrerende direktør i PriceRunner, Mikael Lindahl

PriceRunner kommer til å bidra med nye funksjoner til Klarna-appen globalt, i form av et omfattende produktbibliotek, prissammenligninger og produktanmeldelser for å hjelpe forbrukere spare tid og penger, og gjøre informerte valg for å ta kontroll over sin egen økonomi. De over 400 000 butikkene over hele verden som samarbeider med Klarna vil, i likhet med PriceRunners nettbutikker, kunne dra nytte av økt trafikk fra kjøpesterke forbrukere samt optimere sine markedsføringsmuligheter for ytterligere å øke veksten.  

Alle PriceRunner sine drøyt 200 ansatte i Sverige, Danmark og Norge blir nå offisielt en del av Klarna-familien.

– Vi har allerede mange spennende planer for hvordan vi smidig skal integrere våre team og tekniske ressurser med PriceRunner for å kunne lansere produkter globalt som skal ta kjøpsopplevelsen for Klarnas 147 millioner brukere til det neste nivået. Vi ser frem til å ønske våre nye kollegaer velkommen til Klarna, sier Chief Product Officer hos Klarna, David Fock, og legger til:

– Oppkjøpet øker også vårt tilbud til forbrukerne og tydeliggjør ytterligere det faktum at Klarna ikke er en markedsplass, men et alternativ for nettbutikkene til Amazon, Google og Facebook. Klarna og PriceRunner er enige og overbevist om at tech-virksomheter, uansett hvor de er virksomme, bør konkurrere med de samme forutsetningene for å sikre at det beste produktet og tjenesten vinner forbrukernes tillit.

– Vi ser frem til å komme i gang med det neste kapittelet i PriceRunners reise, nå sammen med en sterk og global aktør som Klarna. Jeg vet at vi kan bygge den absolutt beste kjøpsopplevelsen for forbrukerne i sammen, og er utrolig glad for hvordan vår virksomhet kan vokse sammen med Klarna i fremtiden, sier administrerende direktør i PriceRunner, Mikael Lindahl.

Klarna vil overta eierskapet av PriceRunner fra de tidligere majoritetseierne Karl-Johan Persson, styreleder H&M, Eequity, tidligere administrerende direktør i PriceRunner, Nicklas Storåkers og nåværende administrerende direktør, Mikael Lindahl.

Om PriceRunner:

PriceRunner er Nordens største sammenligningstjeneste. Selskapet har virksomhet i fire land og sammenligner 3,7 millioner produkter hos 22 500 butikker i 25 ulike land. Vi har drøyt 200 medarbeidere i Danmark, Norge og Sverige. Hver måned brukes vi av forbrukere som kan sammenligne produkter, priser, spesifikasjoner, lese profesjonelle produkttester og andre brukeres anmeldelser av produkter og butikker.

PriceRunner er et helt uavhengig selskap. Vi eies ikke av noen produsenter og er ikke avhengig av disse, butikker eller andre organisasjoner med interesse av å spre et partisk budskap. Vårt mål er å hjelpe forbrukerne til å finne rett produkt til bedre pris. Hver måned hjelper vi millioner av forbrukere til å finne bedre og billigere produkter og samtidig spare penger ved å bruke PriceRunners tjenester. 

Kontakter

press@klarna.com

Bilder

Chief Product Officer i Klarna, David Fock og administrerende direktør i PriceRunner, Mikael Lindahl
Chief Product Officer i Klarna, David Fock og administrerende direktør i PriceRunner, Mikael Lindahl
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Klarna

Klarna
Klarna
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 01 89 91https://www.klarna.com/no/

Siden 2005 har Klarna jobbet med å revolusjonere bankbransjen for privatkunder. Med over 150 millioner aktive kunder globalt og 2 millioner daglige transaksjoner møter Klarna forbrukernes raskt skiftende behov ved å spare dem for tid og penger, samtidig som de får hjelp til å holde seg informert, og ha kontroll over sin egen personlige økonomi.

Globalt har mer enn 400 000 butikker, inkludert H&M, Saks, Sephora, Macys, Ikea, Expedia Group og Nike, integrert Klarnas innovative teknologi for å levere en sømløs shoppingopplevelse – både på nett og i fysisk butikk. Med mer enn 5000 ansatte og et aktivt tjenestetilbud i 45 land, er Klarna idag en av de høyest verdsatte ikke noterte fintech-selskapene i verden med en verdivurdering på 45,6 milliarder dollar. For mer informasjon, besøk Klarna.com 

Følg pressemeldinger fra Klarna

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Klarna på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Klarna

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom