Matmerk

Kjenner du noen med samfunnsengasjement for norsk mat?

Del

Nå kan du nominere kandidater til årets vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris!

Alle kan nominere kandidater til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Alle kan nominere kandidater til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.

Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris deles ut årlig til en person som har utmerket seg spesielt ved å formidle sunt kosthold og matkultur med hovedvekt på det norske.

Den ble opprettet som en hyllest til Ingrid Espelid Hovig på hennes 70-årsdag. Gjennom sitt lange virke som formidler, forfatter og bistandsarbeider var Ingrid Espelid Hovig alltid et engasjert samfunnsmenneske med tanke og omsorg for andre.

I år skal prisen deles ut til en samfunnsengasjert matformidler. 

Kjenner du en lærer, kokk, bonde, matformidler, gründer eller annen driftig person som bruker sin tid og engasjement for god norsk mat, til glede og nytte for andre?

Da kan du nominerer gjennom å sende inn et begrunnet forslag til post@matmerk.no. Fristen er 7. august.

Prisen består av diplom og et stipend på 30 000 kroner. Hvem som vinner avgjøres av både folkets og fagjuryens stemmer, som teller likt.

Slik nominerer du:

  • Forslag sendes til post@matmerk.no
  • Frist for innsending er 7. august 2020
  • Forslag må være begrunnet

Tidligere vinnere av Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris er blant annet:

2019: Maret Ravdna Buljo, reidriftseier og matformidler
2018: Gunnar Waagen, Tingvollost og tidligere styreleder i Norsk gardsost
2017: Inge Johnsen, kokk, Liantunet
2016: Mikael Forselius, administrerende direktør Røros Hotell, og Ingulf Galåen, Galåvolden Gård.

Se også kunngjøring i juniutgaven fra vår samarbeidspartner Mat fra Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Alle kan nominere kandidater til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Alle kan nominere kandidater til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Last ned bilde

Om Matmerk

Matmerk
Matmerk
Tollbugt. 32
0157 Oslo

24 14 83 00http://www.matmerk.no/

Matmerk er en uavhengig stiftelse og vårt formål er å styrke konkurranseevnen til norsk matproduksjon. Dette gjør vi gjennom å arbeide med kvalitetsstyring og kompetanseutvikling i norsk matproduksjon og synliggjøre opprinnelse og kvalitet på norske matprodukter. 

Våre kjerneområder er merkeordningene Nyt Norge, Spesialitet og Beskyttet Betegenelse og Kvalitetssystemet i landbruket.

Følg saker fra Matmerk

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Matmerk på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Matmerk

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom