Bauer Media AS

Julemusikk mot koronablues

Del

Selv om vi bare har kommet til slutten av september, er det allerede jul på radio.

24. september tar programleder i Juleradioen Eirin Skarstein opp kampen mot korona-blues.
24. september tar programleder i Juleradioen Eirin Skarstein opp kampen mot korona-blues.

I dag den 24. september, på dagen 3 måneder før jul, starter Juleradioen sine sendinger med julemusikk døgnet rundt fram til godt over julaften. Radiokanalen er å finne på alle dab-radioer over hele landet.

– I en tid der vi holder avstand, bruker munnbind og savner familie og venner, så er julemusikk godt egnet til å bli kvitt korona-bluesen mange sliter med. Det sier programleder i Juleradioen, Eirin Skarstein, som selv mener det er god trøst i kjent og stemningsfull julesang.

Aldri før har noen av kringkasterne satset på å lansere en egen julekanal før de første marsipangrisene er i butikkene. Likevel er programlederen ikke bekymret for at julemusikken blir utvannet eller ødelagt av at den lanseres allerede i september.

– Joda, jeg reagerer også på marsipan og pepperkaker i butikkene i september, men radiostasjonen Juleradioen er noe du aktivt må finne på radioen din, sier Skarstein. Dermed er det bare å vente med lyttingen til en er helt klar for topp julestemning.

– Det er laget så mye fin og stemningsfull julemusikk som man egentlig kan høre på hele året. Men det kan nok hende de fleste lytterne vil komme til kanalen når snøen faller og lysene tennes i landets julegater.

Juleradio er populært

Men er det noen som hører på julemusikk om høsten?

– Ja, mange flere enn en skulle tro, sier Skarstein. Tall fra Nielsen, som måler slikt, viser at over 350 000 lyttere hørte på Juleradioen i oktober. I november økte antall lyttere til over 700 000, før desember klokket inn over 1,6 millioner lyttere.

Programlederen er ikke overasket over tallene, ettersom hun selv er så glad i jula at hun hører på julemusikk hele året. – Ikke hele tiden, men ganske ofte, smiler hun.

Det er altså Bauer Media, som også står bak Radio Norge, Radio Vinyl og Radio Rock, som i år lanserer rekordtidlig juleradio.

Kontakt gjerne Eirin på mail eirin.skarstein@bauermedia.no eller telefon 976 78 998 om du ønsker å komme i kontakt med henne.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

24. september tar programleder i Juleradioen Eirin Skarstein opp kampen mot korona-blues.
24. september tar programleder i Juleradioen Eirin Skarstein opp kampen mot korona-blues.
Last ned bilde

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg saker fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom