Grappa Musikkforlag AS

Johanna Demker er aktuell med håpefull og varmende country-pop

Del
"Gracie Mae" er en skikkelig feel-good singel som passer perfekt på vårens Road-Trip lister!
Foto: Ingrid Klevmark
Foto: Ingrid Klevmark

LYTT HER

Det nærmer seg vår – og plateslipp, og den 4. singelen fra det kommende albumet, fortsetter i det mer håpefulle landskapet som den forrige singelen «Unfolded Wings» forsiktig pekte på. 

Gracie Mae er en fengende låt som lukter vår og optimisme. Den drivs fremover i klassisk country train-beat groove, delikat traktert av Erland Dahlens visper og Christer Knudsens trillende pianotoner.

Det er usikkert hvem Gracie Mae er, kanskje Johanna selv, kanskje moren hennes, eller datteren hennes.

– Gracie Mae er en oppfordring fra en generasjon til en annen om å være stolt av den de er, ta hensyn, ta ansvar og ta for seg av lærdom og alt som livet har å tilby, forteller Johanna Demker. 

Tommy Kristiansen sitt gitarspill forsterker «slengbukse-viben» denne låta har, med en twangy countrygitar-solo.

Tekst og musikk er av Johanna selv. Singelen er produsert av Sven Persson og Johanna Demker, innspilt og mikset av Bjarne Stensli ved Stensli Sound Production, Oslo.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ingrid Klevmark
Foto: Ingrid Klevmark
Last ned bilde
Foto: Ingrid Klevmark
Foto: Ingrid Klevmark
Last ned bilde
Cover: "Gracie Mae" - Johanna Demker. Foto: Ingrid Klevmark
Cover: "Gracie Mae" - Johanna Demker. Foto: Ingrid Klevmark
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Ketil Bjørnstad beveger sjelen med et poetisk mesterverk!17.3.2023 13:00:00 CET | Pressemelding

I dag lanseres «Sanger Ved Havets Begynnelse», et nytt oratorium av Ketil Bjørnstad. Verket er en hyllest til Fartein Valens komposisjon, «Kirkegården ved havet», som ble skrevet til den franske poeten Paul Valéry sitt verdensberømte dikt «Le Cimètiere Marin». I Bjørnstads nye oratorium har han tonesatt Pelle Christensens norske versjon av samme dikt, inspirert av Valens atonale komposisjon, samt melodiske og harmoniske inspirasjonskilder fra Bjørnstads tid som musiker og komponist. Albumet markerer også vokalisten Solveig Andsnes sin debut som plateartist. Sammen med Nils Økland på fele og Rune Arnesen på trommer tar de oss med på en reise av eksistensielle dilemmaer.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom