Ishockeyforbundet fikk medhold i ankesaken

Del

Norges Ishockeyforbund har i dag mottatt ankeutvalgets konklusjon i ankesaken fra Narvik Ishockeyklubb.

Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund
Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund

Utvalget konkluderer der med at Narvik ikke får medhold i saken.

- Vi er fornøyde med at ankeutvalget har funnet at alle vedtakene i sakens anledning er gyldig, og NIHF er glad for at saken nå kan avsluttes, sier president i NIHF Tage Pettersen.

Hele saken og begrunnelsen fra ankeutvalget ligger tilgjengelig på hockey.no

Kontakter

Tage Pettersen, president, tlf. 90470753
Ottar Eide, generalsekretær, tlf. 98220006

Bilder

Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund
Foto: Fredrik Hagen, Norges Ishockeyforbund
Last ned bilde

Om Norges Ishockeyforbund

Norges Ishockeyforbund
Sognsveien 75J
Oslo

(+47) 21 02 90 00http://www.hockey.no

Følg pressemeldinger fra Norges Ishockeyforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Ishockeyforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Ishockeyforbund

NTH uforstående til beslutning om å sende Narvik ned i 1. divisjon.25.3.2021 17:09:36 CET | Pressemelding

Styret i Norsk Topphockey AS (NTH) klarer ikke å se på hvilket grunnlag Forbundsstyret i Norges Ishockeyforbund (NIHF) finner det riktig å ikke bruke muligheten fra vedtaket i Forbundsstyret 14.09.2020 til å støtte den løsningen som både administrasjonen i NIHF og klubbene i Fjordkraft-ligaen har gått inn for. Fra vedtaket i Forbundsstyremøtet 14.09.2020: «Under de rådende omstendigheter synes det umulig å forutse alle mulige scenarioer med tanke på serieavvikling og sluttspill/kvalifiseringsspill sesongen 20/21. Sporten har hatt intensjon om å være forutsigbare så langt det går, men finner det utfordrende å konkretisere på detaljnivå. Til det er mulige alternativer for mange. Vi har derfor utarbeidet retningslinjer på prinsippnivå som vi vil jobbe etter, men samtidig ha åpning for å finne andre løsninger der dette synes sportslig rettferdig.» Administrasjonen i NIHF utarbeidet i forkant av Forbundsstyremøtet 24.03.2021 en grundig saksinnstilling med argumentasjon for en utvidelse av F

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom