Brav

INVITASJON TIL PRESSEVISNING AV SPRING/SUMMER KOLLEKSJONEN 2022

Del

BRAV med merkene Swix, Ulvang, Lundhags og Helsport inviterer til presentasjon av vår- og sommer produktnyheter og gir et innblikk i trender i det nordiske friluftsmarkedet.

Tid: 15.00-16.30, 26. januar 2022

Sted: Snø Lørenskog, Oslo. Det vil også mulig å delta digitalt av smittevernhensyn. Link vil bli delt personlig per mail.


Program:

* BRAV’s nye produktdirektør Julie Gretton innleder kort med trender i det skandinaviske frilufts markedet og deler litt om bedriftens strategi fremover. 

* Swix vil presentere sine tekniske treningskolleksjoner til løp, trening og rulleski. 

* Ulvang presenterer blant annet Gira kolleksjonen: teknisk, funksjonelt og komfortabelt ulltøy til fjellturer og løping med litt høyere intensitet.

* Lundhags viser blant annet den nye og superlette Makke Light tur-kolleksjonen samt det nye lest-systemet som gjør det enklere å velge rett fjellstøvel og tursko.

* Helsport presenterer vår- og sommerprodukter.

Det vil være mulighet for individuelle intervjuer etter presentasjonene. På stedet er produktutviklere/produktdesignere, markedssjefer og bærekraftsansvarlig. Registrer dine ønsker ved påmelding.

RSVP: 20 januar, 2022 til Christophe Pons, christophe.pons@brav.com

Velkommen!Kontakter

Om Brav

Brav
Brav
Snøkrystallen 11
1470 Lørenskog

+47 61 22 21 00https://www.brav.com

BRAV er en innflytelsesrik aktør innen sport- og fritidsmarkedet og forvalter de sterke merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang og Helsport. Vi tilbyr også teambekledning gjennom Brav Teamwear, samt at vi eier og drifter den digitale plattformen Skisporet.no.

Følg pressemeldinger fra Brav

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Brav på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Brav

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom