Innovasjon Norge

Invitasjon til pressefrokost 7.januar: Innovasjon Norges reiselivsfrokost

Del

2019 har vært et begivenhetsrikt år for norsk reiselivsnæring, med flere hyggelige oppturer i besøkstall og en rekke utfordrende diskusjoner knyttet til bærekraft, flyskam og klimagassutslipp. Det er ingen grunn til å tro at 2020 blir noe mindre innholdsrikt. Vi i Innovasjon Norge inviterer deg til vår årlige pressefrokost, hvor vi skal presentere hva som har skjedd i året som har gått, men også ta en titt på prognoser og utsikter for reiselivsåret 2020.

Reiselivsdirektør Bente Bratland Holm ønsker velkommen og innleder om hva Innovasjon Norge reiseliv har vært engasjert i siste året og hvilke planer som er for 2020. Audun Pettersen, leder for bærekraftig reiseliv og lokalmat, vil innlede om endringer som gjøres i bærekraftarbeidet og  Margrethe Helgebostad, fagansvarlig for analyse, runder av med å presentere tallene for året som gikk og prognoser for året som vi akkurat har gått inn i.

Det vil også settes av god tid til å stille spørsmål i plenum og om ønskelig gjøre intervjuer individuelt.
Veldig fint om dette avtales på forhånd.

Sted: Innovasjon Norge, Akersgata 13, Oslo

Dato: 7. januar 2020

Tid: Kl. 10:00 (Vi serverer frokost fra kl. 09:30).

Håper dette passer, og supert om du sier ifra om du har mulighet til å komme.

Kontakt: Anne Line Kaxrud, kommunikasjonsrådgiver, 90 66 07 44, anne.line.kaxrud@innovasjonnorge.no 

Kontakter

Om Innovasjon Norge

Innovasjon Norge
Innovasjon Norge
Akersgata 13
0158 Oslo

22 00 25 00http://www.innovasjonnorge.no

Vi bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter. Innovasjon Norge profilerer norsk næringsliv og Norge som reisemål.

Følg saker fra Innovasjon Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Innovasjon Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Innovasjon Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom