Hold Norge RentHold Norge Rent

Invitasjon til markering av Strandryddedagen 2018

Del

Sammen med Strandryddeaksjon Haugalandet inviterer Hold Norge Rent og Ragn-Sells til årets hovedarrangement for Strandryddedagen lørdag 5. mai i Haugesund.

Strandryddedagen arrangeres for 8. gang i år, og for første gang skal hovedarrangementet finne sted utenfor Oslo-området.

I år skal Norges største kollektive ryddedugnad feires i Haugesund, og programmet for dagen er som følger:

Kl. 11.00 - Klima- og miljøminister Ola Elvestuen åpner Strandryddedagen 2018 i Haugesund på Indre kai.

Kl. 11.00-13.00 - Dykkeraksjon i Smedasundet. Dykkere fra Slettaa Dykkerklubb, Proff Dykk og Haugesund Brannvesen henter opp avfall fra Smedasundet.

Kl. 11.00-15.00 - Stands på kaien ved Risøybrua. Her kan du møte de lokale Miljøagentene og delta på hyggelige aktiviteter og oppleve underholdning for små og store. 

Kl. 11.00-16.00 - Søppelverksted for barn ombord på S/S Vega som ligger til kai ved Risøybrua. 

Kl. 12.00-15.00 - Båtturer med Johanne Karine fra Indre kai til Vibrandsøy. Ryddeaksjon og gratis og herlig lapskaus til alle som rydder. 

Kl. 12.00 - Foredrag for barn med marinbiolog Pia Ve Dahlen: «Havet, plasten. Hva kan vi gjøre?» Lille Maritim

Kl. 13.30 - Konsert med Blests Paul Hansen og Calle Apeland. Indre kai

Kl. 14.00 - Foredrag med Åge Wee fra Slettaa Dykkerklubb: «Forandringer i Smedasundet». Anbefales for både barn og voksne. Lille Maritim

Kl.16.00 - Foredrag for voksne med marinbiolog Pia Ve Dahlen: «Havet, plasten. Hva kan vi gjøre?» Lille maritim

Ta kontakt med Hold Norge Rent på post@holdnorgerent.no eller 40001438 for mer informasjon, flere bilder eller intervjuavtaler.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Hold Norge Rent

Hold Norge Rent
Hold Norge Rent
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo

400 01 438https://holdnorgerent.no

Hold Norge Rent er en ideell forening som arbeider mot forsøpling. Foreningen skal både forebygge at avfall kommer på avveie og bidra til å rydde opp avfall som er på avveie. Vår hovedoppgave er å engasjere frivillige til opprydding av herreløst avfall, og et av våre viktigste tiltak er Strandryddedagen som er Norges største kollektive ryddedugnad.

Følg saker fra Hold Norge Rent

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hold Norge Rent på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hold Norge Rent

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom