Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

Invitasjon til FFI-frokost: Teknologisk innovasjon i Forsvaret

Del

Hvis Forsvaret skal videreutvikles og styrkes er vi nødt til å dra nytte av fremvoksende og moden teknologi. Hva må til for at vi skal klare det? Det er tema for FFI-frokost tirsdag 25. oktober klokken 9.

I morgen har vi et fulltegnet arrangement om teknologisk innovasjon i Forsvaret. Det fysiske arrangementet er i Deichmansalen, Bjørvika. Arrangementet strømmes også på ffi.no.

Ettersom arrangementet er fulltegnet er det ikke mulig å melde seg på via nettsiden, men journalister som ønsker å delta kan sende epost til info@ffi.no og få plass.

Les mer om arrangementet på arrangementssiden. Der kan du også laste ned en ny rapport som lanseres på arrangementet. I rapporten lanserer vi nye tilnærminger til måten vi jobber med fremskaffelse av teknologi og materiell for Forsvaret.

Nøkkelord

Kontakter

Ved spørsmål, kontakt kommunikasjonsenheten.
Vakttelefon kontortid: 63 80 71 30
Vakttelefon utenom kontortid: 993 87 130

Lenker

Om Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)
Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)
Instituttveien 20
2007 Kjeller

​63 80 70 70http://www.ffi.no

FFI driver anvendt forskning og utvikling for at Norge skal ha et effektivt og relevant forsvar, et sikkert samfunn og en konkurransedyktig forsvarsindustri.

Vi gjør kunnskap og ideer til et effektivt forsvar.

Følg pressemeldinger fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom