Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

FFI-frokost: Forsvarets digitale grunnmur

Del

Tirsdag 12. mars inviterer Forsvarets forskningsinstitutt til frokostmøte om Forsvarets digitale grunnmur. Delta fysisk i Deichmansalen eller følg arrangementet digitalt.

FFI-frokost i Deichmansalen FFI

Forsvaret trenger en moderne og motstandsdyktig digital grunnmur. Hva betyr det? Hvilke faktorer innenfor IKT er kritiske for at Forsvaret skal få et slik fundament?

Svarene får du på FFI-frokost:

Dato: tirsdag 12. mars
Tid: 08.30 - 10.30 (foredragene og sendingen starter klokken 9)
Sted: Deichmansalen, Deichman Bjørvika
Strømming: FFIs nettsider

Forsvaret skal utvikle en moderne og motstandsdyktig digital grunnmur. Det er en del av arbeidet med å løse de mange utfordringene innenfor egen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). 

Det stilles flere særegne krav til en digital grunnmur for Forsvaret. Teknologi alene er ikke tilstrekkelig for å møte dem. Det er nødvendig å se på områder som kompetanse, kultur, organisasjon, prosesser og forsvarlig sikkerhetsnivå.

På FFI-frokosten vil forskerne forklare hva en digital grunnmur er. De vil gå nærmere inn på de kritiske faktorene som må på plass for at Forsvaret skal bygge og holde vedlike en moderne og motstandsdyktig digital grunnmur. Så vil Atle Guldbrandsen, leder for teknologi- og IKT-avdelingen i Forsvarsstaben, og Olav Lysne, Professor og direktør ved Simula MET, kommentere. Vi avslutter arrangementet med en panelsamtale. 

Nøkkelord

Kontakter

Ved spørsmål, kontakt kommunikasjonsenheten.
Vakttelefon kontortid: 66 93 49 22
Vakttelefon utenom kontortid: 993 87 130

Lenker

FFI driver anvendt forskning og utvikling for at Norge skal ha et effektivt og relevant forsvar, et sikkert samfunn og en konkurransedyktig forsvarsindustri. Vi gjør kunnskap og ideer til et effektivt forsvar.

Følg pressemeldinger fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye