Audi

Internasjonal salgsstart for nye Audi e-tron

Del

I dag, 24. januar, åpner Audi e-tron for bestilling for kunder i Europa.

Rett før jul åpnet Audi Norge for salg av lanseringsmodeller for de første kundene på reservasjonslisten. I dag åpner de for ordinær bestilling, og både kunder med og uten reservasjonsnummer kan bestille nye Audi e-tron. Riktignok understreker Audi at kundene med et reservasjonsnummer selvfølgelig blir ivaretatt først.

- Dette er en dag vi har gledet oss til, og det håper vi kundene har også. Dette er den største lanseringen vi har gjort siden quattro ble lansert på 80-tallet, og så langt har produktet stått til forventningene. Helt siden bilen ble vist for første gang i 2015 har interessen og oppmerksomheten vært enorm. Nå er endelig salget i gang, og vi gleder oss til å ivareta våre kunder, sier Elin Sinervo, Direktør i Audi Norge.

I dag åpner også andre europeiske markeder for bestilling av Audi e-tron.

Bilder

Om Audi

Audi
Audi
Frysjaveien 31b
0883 Oslo

http://www.audi.no

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Følg pressemeldinger fra Audi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Audi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Audi

Datoen for verdenspremieren på Audi e-tron GT er klar22.1.2021 16:09:04 CET | Pressemelding

Audi kan i dag offentliggjøre at deres nye, elektriske flaggskip, e-tron GT, får sin verdenspremiere 9. februar. I forkant av den store premieren har Audi-fabrikken tatt en prat med sjefsdesigner, Marc Lichte. Allerede i 2018 sa Lichte at Audi e-tron GT var den vakreste bilen han noen gang hadde tegnet. Mange har beundret konseptbilen e-tron GT concept siden den ble vist for første gang i 2018, nå får den ferdig produksjonsmodellen sin etterlengtede verdenspremiere om få uker.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom