RiksTV

Inngår tett samarbeid om sport og TV 2 Sumo: RiksTV i boks med TV 2-avtale

Del

RiksTV er blitt enige med TV 2 om en ny avtale som inkluderer hele TV 2s underholdningsunivers, inkludert de nye sportskanalene og strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV, er svært fornøyd med den nye avtalen med TV 2.
Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV, er svært fornøyd med den nye avtalen med TV 2.

Dette betyr at alle RiksTV-kunder med RiksPakken vil få tilgang til de nye kanalene TV 2 Sport 1 og TV 2 Sport 2 allerede fra tirsdag 18. september. Disse kanalene vil høsten 2018 blant annet sende utvalgte kamper fra Premier League, Champions League, Europa League og Nations League.

I tillegg har RiksTV og TV 2 blitt enige om et tett samarbeid om distribusjon av strømmetjenesten TV 2 Sumo til RiksTVs kunder. Dette betyr at alle RiksTV-kunder kan kjøpe tilgang til TV 2 Sumo gjennom RiksTV, og at innholdet fra TV 2 Sumo på sikt kan sees gjennom alle RiksTVs dekodere og apper for mobil, nettbrett og Apple-TV.

– Vi har lenge ønsket oss et enda tettere samarbeid rundt sport, film og serier med TV 2, og vi er veldig glade for at vi nå endelig kan si at absolutt alt innholdet fra TV 2 er tilgjengelig gjennom RiksTV. Vi gleder oss til å fortelle våre RiksPakken-kunder at de kan benke seg for å se tidenes første Champions League-kamp på TV 2 Sport 1 tirsdag om under en uke, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

TV 2 Sumo-samarbeidet trenger litt tid til utvikling før kundene kan se effekten av dette.

Vi har en rekke spennende planer for dette samarbeidet, og vi vil lansere nyheter etterhvert som vi er klare. Vi trenger i alle fall noen måneder til å få teknikken på plass før vi kan invitere kundene inn til TV 2 Sumo på våre flater, sier Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Avtalen mellom TV 2 og RiksTV setter en ny standard for samarbeid mellom distributører og kanalenes strømmetjenester.

– Dette er en grensesprengende avtale, som først og fremst handler om å videreutvikle og tilpasse vårt samarbeid til en ny og moderne mediehverdag. Godt samarbeid om norsk og nordisk innhold er viktig for å møte konkurransen vi har fra internasjonale strømmetjenester, sier Rune Åsprang, direktør for produkt- og tjenesteutvikling hos RiksTV.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV, er svært fornøyd med den nye avtalen med TV 2.
Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV, er svært fornøyd med den nye avtalen med TV 2.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

RiksTV har snaue 250 000 kunder, og er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. I tillegg til tilgang via SMART-boks er RiksTV tilgjengelig via apper til Apple TV, mobil, nettbrett og via nett-TV. Ifølge Norsk Kundebarometer 2018 har RiksTV de mest fornøyde kundene i kategorien TV-distribusjon. 

RiksTV tilbyr digital-TV i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene i vårt langstrakte land kan få inn med vanlig TV-antenne.

Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs TV- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud. RiksPakken er RiksTVs største og mest populære kanalpakke.

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom