Virke

Inger Elisabeth Sagedal ny direktør for Kommunikasjon og marked i Virke

Del

Hun kommer fra jobben som leder for Politikk og samfunn i Bertel O. Steen til en nyopprettet stilling i Hovedorganisasjonen Virke. Sagedal tiltrer 1. juli.

– Vi er veldig glad for at Inger Elisabeth Sagedal har takket ja til stillingen som direktør for Kommunikasjon og marked i Virke. Med hennes solide erfaring fra mediene, politikken og næringslivet vil Virke styrke sin posisjon som arbeidsgiverorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen, sier Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke.

Inger Elisabeth Sagedal (54) kommer fra stillingen som leder for Politikk og samfunn i Bertel O. Steen der hun har vært siden 2018. Før det var hun i ti år kommunikasjonssjef i Norges Automobil-forbund (NAF). Hun har vært informasjonssjef i Oslo Politidistrikt, informasjonsrådgiver for Kristelig Folkepartis stortingsgruppe, og reporter, researcher og kanalvert i NRK.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fått på denne oppgaven. Virke er en viktig samfunnsaktør som representerer næringene i vekst. Vi skal ta en enda mer synlig rolle i samfunnsdebatten, og jobbe systematisk og analysedrevet med integrert kommunikasjon, sier Inger Elisabeth Sagedal.

Sagedal vil også få ansvaret for Virkes medlemstjenester som blant annet inkluderer digitale arbeidsgiverportaler, kurs og nettverk.

– Da denne jobben dukket opp som en mulighet, kjente jeg med en gang at dette er riktig jobb for meg. Jeg ser frem til å jobbe med alle de dyktige medarbeiderne i Virke, sier Sagedal.

Kontakter

Bilder

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen i Norge, og representerer over 24 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på dem som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom