Norges Ishockeyforbund

Historisk avtale for norsk ishockey

Del

Bambusa går inn som ligasponsor for norsk ishockeys øverste divisjon på kvinnesiden, som nå skifter navn til Bambusa-ligaen.

Foto: Kenneth Myhre
Foto: Kenneth Myhre

I dag skriver Norges Ishockeyforbund historie sammen med Bambusa, når eliteserien for kvinner for første gang får egen ligasponsor. Avtalen strekker seg over to år, med intensjon fra begge parter om å opparbeide et langsiktig samarbeid.

- Det å få et liganavn på eliteserien for kvinner vil bety enormt mye, og er et viktig steg på veien for likestilling i idretten vår. Norges Ishockeyforbund har tydelige ambisjoner på vegne av jente- og kvinnehockeyen, og dette er en svært viktig sponsorsignering for norsk ishockey, forteller Tage Pettersen, president i NIHFs forbundsstyre.

Norges Ishockeyforbund er utrolig stolte over at Bambusa ønsker å satse på de fantastiske jentene og kvinnene våre, og vi gleder oss til å sammen jobbe for å løfte kvinnehockeyen i Norge. 

- Vi berømmer NIHF for satsningen på kvinnene i sine nye fremtidsplaner, og er takknemlig for at vi får være en sentral støttespiller på denne reisen, det varmer mitt hjerte, meddeler Veronica Johannesen, Daglig leder hos Bambusa. 

- Plassen som hovedsponsor for kvinneishockeyen passer perfekt inn med våre verdier i Bambusa. Vi ser frem til samarbeidet og skal forplikte oss til å "sette spor i isen" sammen med jente- og kvinnehockeyen i toppen av norsk elite gjennom flere år, legger Johannesen til.

Bambusa AS er et stavangerbasert selskap med datterselskap i både Sverige og Danmark, som bidrar til at barn og unge får realisere sine mål og drømmer gjennom salg av sine velkjente Bambusa-sokker. Siden oppstarten av selskapet i 2016 har Bambusa bidratt med 100 millioner kroner i sponsor-og salgsinntekter til kultur og idrett.

- Jeg vil si tusen takk til Bambusa som nå går foran som et godt eksempel, og inviterer samtidig andre sponsorer til å bli med på kvinnesiden, avslutter NIHF-president Pettersen.

 Startskuddet i Bambusa-ligaen går i kveld kl 19:30, og i løpet av helgen skal det spilles totalt syv kamper. Samtlige oppgjør denne sesongen sendes direkte på TV2 Play, og utvalgte enkeltkamper vil produseres og sendes på TV2s lineære sportskanaler. Allerede i morgen kan du se kampen mellom Stavanger og Grüner direkte på TV2 Sport 2 fra kl 14:00.

Kontakter

Håvard Gundersen, CEO Bambusa AS
mob: 450 36 100
e-post: havard@bambusa.no.

Bilder

Foto: Kenneth Myhre
Foto: Kenneth Myhre
Last ned bilde
Daglig leder Veronica Johannesen og CEO Håvard Gundersen fra Bambusa AS. Foto: Bambusa.
Daglig leder Veronica Johannesen og CEO Håvard Gundersen fra Bambusa AS. Foto: Bambusa.
Last ned bilde
Norsk ishockeys øverste serie på kvinnesiden heter nå Bambusa-ligaen!
Norsk ishockeys øverste serie på kvinnesiden heter nå Bambusa-ligaen!
Last ned bilde

Om Norges Ishockeyforbund

Norges Ishockeyforbund
Sognsveien 75J
Oslo

(+47) 21 02 90 00http://www.hockey.no

Følg pressemeldinger fra Norges Ishockeyforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Ishockeyforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Ishockeyforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom