Mills

Her er sommerens produktnyheter fra Mills

Del

Mills satser denne sesongen på tilbehør som skal gjøre det enklere for deg å gjøre sommermaten litt mer spennende.

Vår misjon er å «gjøre det enkelt for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat». Denne sommeren lanserer vi derfor produkter som skal gjøre det raskt og enkelt å lykkes med sommermaten, enten du skal grille, spise reker, eller trenger et spennende tilbehør.

Sommerens tilbehør 

 –Vi ønsker å gjøre det enklere å lage et godt måltid.  Om sommeren er det også mange som synes det er fristende å bruke mer tid ute og mindre tid på kjøkkenet, eller rett å slett å flytte kjøkkenet ut.  Vi vet jo alle at mye godt tilbehør kan løfte et måltid. Men gode smaker krever ofte mye arbeid, bare at vi har gjort jobben i forkant, forteller innovasjonskokk i Mills, Erik Egtvedt. 

Mills lanserer derfor nå en rekke nye sesongvarianter fra Delikat som passer perfekt som tilbehør til grill- og sommermat. Blant nylanseringene finnes det tre potetsalater og en coleslaw. 

I tillegg lanseres Mills Middags-MAYO som gjør at middagen du lager selv smaker like godt som den du får servert på restaurant. Smaksmajonesene er laget på en lettere og friskere base, og kommer i en praktisk flaske.  Mills Middags-MAYO gjør middagen enkelt mer saftig og smakfull, og lanseres med smakene Chili, Hvitløk og Urter. 

Nøkkelord

Bilder

Lenker

Om Mills

Mills
Mills
Postboks 4644 Sofienberg
0506 Oslo

22 80 86 00http://www.mills.no

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus som ble etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles, og produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora og Melange. Vår hovedoppgave å gjøre det enklere for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat.

Følg saker fra Mills

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Mills på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Mills

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom