Eidesvik Offshore ASA

Helga Cotgrove blir ny finansdirektør i Eidesvik Offshore

Del

Eidesvik Offshore ASA har ansatt Helga Cotgrove som ny finansdirektør (CFO). Hun starter i selskapet senest 1. oktober 2022.

Cotgrove har mer enn 20 års finanserfaring innenfor energisektoren fra ulike roller innen M&A, strategi, skatt, finans, regnskap og revisjon. Hun kommer fra stillingen som CFO i Norsk Solar AS. Før dette var hun director of corporate development for Halliburton i Houston, hvor hun var ansvarlig for globale M&A transaksjoner.

Cotgrave er utdannet innen regnskap og revisjon og har en MBA i økonomisk styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole (NHH). Hun er også en statsautorisert revisor i Norge.

«Med sin omfattende finanserfaring vil Helga være en verdifull bidragsyter i Eidesviks ledergruppe. Jeg er veldig fornøyd med å kunne ønske Helga velkommen til Eidesvik, hvor hun vil spille en viktig rolle i den videre utviklingen av selskapet», sier administrerende direktør i Eidesvik Offshore, Gitte Gard Talmo.

«Jeg ser veldig fram til å bli en del av Eidesviks stolte historie. Selskapet er kjent som en pioner innen implementering av teknologi som reduserer utslipp, og jeg ser fram til å bidra til selskapets strategi om å være en markedsleder innen grønne offshorefartøy», sier Cotgrove.

Eidesvik har tidligere annonsert at Tore Byberg går av som CFO den 30. juli 2022 for bli ny CFO i Waterise AS. Selskapets finanssjef, Lars Tufteland Engelsen, vil gå inn i rollen som interim CFO fra 1. august 2022.

Kontakter

Bilder

Om Eidesvik Offshore ASA

Eidesvik Offshore ASA
Eidesvik Offshore ASA
Vestvikvegen 1
5443 Bømlo

Følg pressemeldinger fra Eidesvik Offshore ASA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Eidesvik Offshore ASA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eidesvik Offshore ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom