Samferdselsdepartementet

Heidi Jarbekk Bruun utnevnt til underdirektør i Samferdselsdepartementet

Del

Seniorrådgiver Heidi Elisabeth Jarbekk Bruun ble i statsråd 19. juni utnevnt til underdirektør i Samferdselsdepartementet.

Logo: Samferdselsdepartementet
Logo: Samferdselsdepartementet

Bruun er utnevnt til underdirektør i Administrativ seksjon. Seksjonen har ansvar for samordning og styring av departementets arbeid med interne planprosesser knyttet til personal-, organisasjons- og IKT-utvikling, samt personaladministrasjon, arbeidsmiljø, IKT, arkiv og kontorstøtte.

Heidi Jarbekk Bruun, Oppegård, er 55 år og har cand.mag. i psykologi fra Universitetet i Oslo i 1993. I 2013 tok hun et masterprogram om lederutvikling i organisasjoner på BI.

Bruun har til sammen 16 års erfaring som HR-rådgiver, mesteparten av tiden i Redd Barna. Hun ble tilsatt som rådgiver i Landbruks- og matdepartementet i 2007, og har arbeidet i Samferdselsdepartementet siden august 2016.

Kontakter

Bilder

Logo: Samferdselsdepartementet
Logo: Samferdselsdepartementet
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Signerte belønningsavtale på 300 millioner for Nedre Glomma18.9.2020 13:41:56 CESTPressemelding

Statssekretær Ingelin Noresjø besøkte i dag Fredrikstad- og Sarpsborgområdet for å få bedre innsikt i sentrale veiprosjekter og planer, samt transportutfordringer i Nedre Glomma. I forbindelse med besøket signerte statssekretæren en belønningsavtale på 300 millioner med Viken fylkeskommune, Sarpsborg og Fredrikstad kommuner. Pengene skal gå til å styrke kollektivtransport, sykkel og gange i Nedre Glomma.

Ekspertutvalg anbefaler å utrede veiprising samt å avvikle elbilfordeler i bomringene: Uten endringer vil framtidens bompengeinntekter falle betydelig14.9.2020 15:00:00 CESTPressemelding

Med stadig flere elbiler på norske veier kan bompengeinntektene i bomringene bli redusert med 23 prosent fram mot 2030. – Vi har fortsatt mange oppgaver som må løses og vi må sikre en miljøvennlig byutvikling. Da trenger vi et bærekraftig bompengesystem og vi bør se på alternative løsninger som veiprising, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom