Mills

Gull til Vita Hjertego' Grønnsakspostei

Del

Den grønne favoritten vant prisen i kategori NY under ANFO Effekt-utdelingen torsdag.

Vita Hjertego Grønnsakspostei fra Mills.
Vita Hjertego Grønnsakspostei fra Mills.

Grønnsaksposteien, som ble lansert i 2019 som en del av Mills' satsing på grønne produkter, ble en umiddelbar suksess i markedet.

Den består av kikerter, gulrot og brokkoli, og er helt uten kjøtt. Den produseres ved Mills-fabrikken i Drammen. 

I dag vant den prisen for nykommere under ANFO Effekt. Juryen skriver blant annet i begrunnelsen: 

Her har man lykkes godt i alle ledd fra produktutvikling, valg av mormerke/merkevare og utnyttelse av et beskjedent og begrenset budsjett for lansering. 

Juryen lot seg imponere av et solid case, klare målsetninger og svært gode resultater som har resultert en stor andel nye brukere til kategorien.

Marketingdirektør Lars Marius Lauten i Mills er veldig glad for at grønnsaksfavoritten vant gull. 

–  Helt fra lansering har forbrukerne elsket Vita Hjertego' Grønnsakspålegg, og det er ekstra gøy at jobben vi har gjort blir lagt merke til i bransjen. Her har det vært godt lagspill innad i Mills, og jeg vil spesielt trekke frem den fantastiske produktutviklingsjobben. Dette er vi skikkelig stolte av, og gir oss enda større motivasjon til å utvikle plantebaserte produkter.  

I tillegg til gullet, vant Mills DIPLOM i kategorien SMART SINGEL for Mills Polarkaviar, og Olivero fikk SØLV i kategorien VEKST. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Vita Hjertego Grønnsakspostei fra Mills.
Vita Hjertego Grønnsakspostei fra Mills.
Last ned bilde

Om Mills

Mills
Mills
Postboks 4644 Sofienberg
0506 Oslo

22 80 86 00http://www.mills.no

Mills AS er et norsk selskap etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles. Vi produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Plantego’, Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Olivero og Melange. Vi skaper små og store øyeblikk av matglede hver dag!